Кметът на разградското село Йонково към Борисов: Нашите хора, турците, Ви приеха като единствения толерантен премиер на България (ВИДЕО)

За два месеца им се случи всичко, което една година ни правиха на нас, каза лидерът на ГЕРБ

Бойко Борисов по време на среща с кметът на исперихското село Йонково
Бойко Борисов по време на среща с кметът на исперихското село Йонково

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в Исперихското село Йонково, където кандидатът на ГЕРБ спечели частичните местните избори в неделя, 27 февруари.

 

Толкова трудно ни беше, но въпреки това с убедителна, с много убедителна преднина спечелихме изборите в това село. Пак благодарение на Вас, защото преди четири години вие асфалтирахте 100 % нашето село. Нашите хора, специално турците, ви приеха като единствения толерантен премиер на България. Не знам горе как се развиват нещата, но ние тук имаме страшен натиск от бившата партия ДПС. Това каза пред бившия премиер Мустафа Рашид, кмет на село Йонково. 

 

И ние в София, партиите, образно казано, не се обичаме много. Даже вчера ми беше криво на националния празник, държавниците, народът ги е избирал, да ги замериш със снежни топки, на мен това не ми харесва, отговори Бойко Борисов.

 

"Поне на националния празник, поне когато си има мероприятие, то това е свободата, това е демокрацията, беше ми криво вчера. Румен Радев създаде такова напрежение, такава омраза за тази една година, че вместо всичко да си върви по един цикъл на управление, на демокрация... Беше ми криво премиерът, който и да е той, президентът да бъде освиркван, да бъде замеряни и то на национален празник. И то го направиха същите хора, които го правеха и срещу нас. Сега, като излизат снимки, се виждат същите, които преди година и нещо го правеха среще нас", каза още Бойко Борисов.

 

"Това, което искам от вас, от нашите кметове, трябва да сплотяваш като кмет, да обедняваш", заяви лидерът на ГЕРБ. "Да се мразим е лесно, сега да видим от омразата как ще излезем. Сега видяха – за два месеца им се случи всичко, което една година ни правиха. Изпуснаха всичко още миналия юни цените на всичко – и на тока, и на газа", коментира Бойко Борисов.

 

"От 13 населени места спечелихме шест кмета. ГЕРБ е партия, която пази етническата толерантност и помага на всички. Ние не знаем колко кметове имаме по тези населени места, но навсякъде проповядвам толерантност. Майка ми казваше, Бог да я прости: "Хвърляй, кмете назад добро, напред ще го намериш", заяви Бойко Борисов.

Още от "Разград"

Районна прокуратура – Разград ръководи досъдебно производство за нанесена телесна повреда по хулигански подбуди, 24-годи

Вечерта на 18 януари 2024 година младият мъж срещнал свой познат на улица в село Острово и го нападнал, като му нанесъл множество удари по тялото и главата с ръце и крака

Прочетете повече прочетете повече

Борисов в Разград: И друг вот да има, ще има същата съдба! Нищо по-здраво от тази сглобка не може да се направи (ВИДЕО)

Борисов разкри още, че премиерът Денков преди малко му се е обадил и му е благодарил за подкрепата днес в пленарна зала от страна на ГЕРБ

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени