Лидерът на ГЕРБ обяви извънреден ход за горивата (ВИДЕО)

Няма как да ни бъде отказано в нашия мандат да направим правителство и след това да подкрепяме други, обясни Борисов

Борисов в село Малък Поровец
Борисов в село Малък Поровец Източник: Скрийншот/Facebook

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в село Малък Поровец, община Исперих, директно след визитата му в Германия на конгреса на ХСС.

 

В понеделник ГЕРБ-СДС ще внесе проектозакон, с който да се позволи цената на горивата да се намали с 1 лв. 

"Разбрали сме се с Делян Добрев и в понеделник внасяме в парламента проектозакона. Ще видите, че той ще мине с над 200 гласа", каза лидерът на партията Бойко Борисов. 

 
"Този, който прощава, е само Господ и народът. Така и в нашата и във вашата религия", каза Борисов.

"Последните месеци берем плодовете от управлението на Бойко Рашков - пияни и дрогирани", посочи още той.

 

Борисов се обърна с думи на благодарност към Десислава Атанасова и парламентарната група на ГЕРБ, че са внесли законопроекта за еврото.

 

"Светът е разделен на две - срещу Русия и за Русия. Ние винаги сме били балансирани, но сега нашата позиция е ясна - за Украйна. Първо беше Запорожие, сега се заговори за ядрена мръсна бомба. За нас е еднакво лошо каквото се случи там. Агресор с пасивност не се спира", подчерта Борисов.

 

Лидерът на ГЕРБ заяви още, че ще направи всичко възможно да има редовно правителство.

 

"Чувам приказки от типа нямало да е с първия мандат, да е с втория, ако не е с втория, да е с третия. Ако много се харесвахме и обичахме, щяхме да сме една партия. Призовавам да се говори за правителство преди да се раздадат мандатите. Няма как да ни бъде отказано в нашия мандат да направим правителство и след това да подкрепяме други", обясни Борисов.

 

"Няма как да подкрепим Киро и Асен и да продължат да вкарват милиардни корупционни схеми като "Джемкорп", зарече се Бойко Борисов. 

 

"Това съм говорил в Бавария - да дойдат цели заводи, които напускат зоните на конфликти. И ние трябва да имаме правителство, което да им построи Индустриални зони, вода да се прекара, ток", заяви Борисов.

 

Още от "Разград"

Районна прокуратура – Разград ръководи досъдебно производство за нанесена телесна повреда по хулигански подбуди, 24-годи

Вечерта на 18 януари 2024 година младият мъж срещнал свой познат на улица в село Острово и го нападнал, като му нанесъл множество удари по тялото и главата с ръце и крака

Прочетете повече прочетете повече

Борисов в Разград: И друг вот да има, ще има същата съдба! Нищо по-здраво от тази сглобка не може да се направи (ВИДЕО)

Борисов разкри още, че премиерът Денков преди малко му се е обадил и му е благодарил за подкрепата днес в пленарна зала от страна на ГЕРБ

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени