Лидерът на ГЕРБ в Разград: Дупката оставена от ПП върви към 10 млрд. (ВИДЕО)

Ние от първия ден на ПП и ДБ казвахме, че крадат по един лев от джоба на всеки българин. И в първия ден, в който паднаха, горивото се вдигна с 1 лев. Те умишлено създадоха тази инфлация, отбеляза Борисов

Бойко Борисов в Разград
Бойко Борисов в Разград Източник: Скрийншот/Facebook

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна със симпатизанти, членове и граждани на Разград и областта. Срещата бе открита от Гюнай Хюсмен, който произнесе кратко слово, изтъквайки успехите за областта по време на управлението на ГЕРБ. Той подчерта, че етническата толерантност е основа за стабилността на обществото ни и залог за просперитета на страната. 

 

Гюнай Хюсмен
Гюнай Хюсмен Източник: Скрийншот/Facebook

"Вярвам в генерал Борисов, вярвам, че той е толерантен човек, не дели хората на религия етнос. Единствено генерал Борисов ще направи така, че да ни приемат в Еврозоната. Той разбира много добре, че България не е само София. Обръща внимание на малките общини. Затова, колеги, №2! Сигурен съм и съм убеден, че и вие също вярвате на господин Борисов! Трябва да направим максимум гласове за ГЕРБ, за да можем категорично да спечелим, да ги бием не с 2, а с 10%, за да можем да направим стабилно правителство", заяви той.

 

Десислава Атанасова в Разград
Десислава Атанасова в Разград Източник: Скрийншот/Facebook

"Две години аматьорщина в политиката. Две години липса на политическа отговорност! Отново ни докараха до тук. Пети поредни избори, които струват на държавата ни толкова много, че ако направим още веднъж избор заради нечии прищевки, това допълнително ще ощети хората с милиони левове", заяви Десислава Атанасова, водач на листата на ГЕРБ-СДС в Разградския МИР.

 

На трибуната излезе Бойко Борисов, който бе приветстван с мощни аплодисменти и възгласи: "Бойко!".

 

"Опасна партия сме ние - на 8 март правим партийно събрание", пошегува се в началото той и честити международния женски ден на всички дами в залата. 

 

"На тези избори трябва да се подкрепи ГЕРБ не за друго, а защото хората вече са загубили основното доверие в институциите. Няма авторитети. И невярване в институциите - това означава разпад. За две години разпад!", заяви той.

 

"Ние от първия ден на ПП и ДБ казвахме, че крадат по един лев от джоба на всеки българин. И в първия ден, в който паднаха, горивото се вдигна с 1 лев. Те умишлено създадоха тази инфлация", отбеляза Борисов. 

 

"Три пъти досега се налага да вадим държавата от такова състояние. Но ще видите - тази дупка, която сега остава..., върви към 10 милиарда", заяви бившият премиер.

 

Той отбеляза, че от Освобождението в Разград не е строена църква. А местната джамия като паметник на културата има нужда от поддържане и средства за обновление. "И то там, където оставихме пари. А там, където не сме оставили - нищо".

 

"Нямаме пари, казва кметът. Ама това го казва всеки кмет. Представяте ли си, новото правителство пред какво ще се изправи. И ако имате отстрани едни, които само да лялят, както и правят, всяка трудност няма да може да бъде преодоляна. И затова хората са казали: "Съединението прави силата". И ако не се съединим като народ, нищо, нищо добро не ни очаква. Този път гласувате за себе си. Толкова е трудно, но само вие можете да ни измъкнете от кризата. Как? Ако сме първи, няма къде да шикалкавим и трябва да направим правителство", заяви Бойко Борисов.

 

Лидерът на ГЕРБ подчерта, че несъставянето на правителство е "дезертьорство от страна на политическата класа". "и се надявам, че колегите, лидери на партии (а на някои те са по няколко) да осъзнаят, че след изборите трябва да има правителство, а не да си "чешем егото различните партии".

 

"С една дума - това, което е написано на парламента: "Съединеното прави силата", не го ли приложим като народ... Една партия, един човек толкова могат. Силата на една нация - и християни, и мюсюлмани, и българи, и турци, и всички етноси да работим заедно. И ние работим", добави бившият министър-председател.

 

"И да спечелят Подмяната/Промяната, те ще загубят. Защото са изолирани. Те ще бъдат в абсолютна изолация - така, както ГЕРБ беше на предишните избори. Сега ще е същата ситуация, а ние имаме много повече възможности. Но пак казвам - стабилно управление може да има със стабилни лидери, които да мислят за просперитета на държавата. И трябва да сме много активни. А ние не го правим. Да хвърляме вина на служебното правителство, е безсмислено . То съществува заради нашите грешки", заяви още Борисов.

 
"Желая ви да сте ми живи и здрави! Най-лесната агитация на тези избори - ето ви бензина, ето ви храната", допълни той.

 

Още от "Разград"

Районна прокуратура – Разград ръководи досъдебно производство за нанесена телесна повреда по хулигански подбуди, 24-годи

Вечерта на 18 януари 2024 година младият мъж срещнал свой познат на улица в село Острово и го нападнал, като му нанесъл множество удари по тялото и главата с ръце и крака

Прочетете повече прочетете повече

Борисов в Разград: И друг вот да има, ще има същата съдба! Нищо по-здраво от тази сглобка не може да се направи (ВИДЕО)

Борисов разкри още, че премиерът Денков преди малко му се е обадил и му е благодарил за подкрепата днес в пленарна зала от страна на ГЕРБ

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени