Лидерът на ГЕРБ за некадърността на "Промяната": Една къщичка за птички няма да направят (ВИДЕО)

Толкова ги дразнеше джипката, че сега не слизат от нея, добави той

Посрещането на Борисов в село Йонково
Посрещането на Борисов в село Йонково

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пристигна при жителите на разградското село Ясеновец. Местните го посрещнаха с аплодисменти. В събота Борисов ще се срещне със симпатизанти в областния град, а днес инспектира построеното с пари, отпуснати от правителството "Борисов-3". 

 

На два пъти са отпуснати целеви средства за селото и благодарение на вас има направени 50 улици в селото, каза кметът на селото, обръщайки се към Борисов. Благодарение на вас, г-н Борисов, имаме улици, имаме детски площадки. Оценяваме вашата помощ. Има и легнали полицаи, които са изградени заради трафика. Благодарение на вас, уличното осветление бе подменено на 90 на сто с нови осветителни тела. Ние не ви забравяме, въпреки тежката политическа обстановка, обърна се още кметът на експремиера.

 

Мога да се обзаложа че и една алея няма да направят другите. Оставяме ги да си говорят. От вас искам да сте коректни и да си мерите приказките. Сигурен съм че хората ще изберат тези които движат региона напред. Оказва се че парите за най-голямата джамия тук са спрени. Ние строяхме сега се спират, възмути се Борисов. Местните припомнят, че Борисов е идвал за откриване на пътна отсечка в селото. Надяват се стадиона да бъде оправен скоро. Той е показал истинска толерантност.

 

Тежко е да управляваш, да правиш пътища. Идвали сме с джипка да видим какво е тук. Толкова ги дразнеше тази джипка, че сега не слизат от нея. Една година се возят само на нея, ще я счупят и нея, каза Борисов. На хората можеш да им кажеш, че ще направим всичко възможно да изпълниш програмата си, ако те изберат за кмет. Така че това можеш да поемеш като ангажимент, заяви лидерът на ГЕРБ на кмета.

 

Трябва да мине времето на безхаберието, за да продължи работата. Те една велоалея няма да направят. Една къщичка за птички няма да направят. Оставяме ги да си говорят, а от вас искам да сте максимално толерантни и коректни, отсече той. Мерете си приказките, допълни Борисов и изрази убеждението си, че хората ще изберат това, което ще продължи да ги движи региона. 

 

Борисов в село Йонково
Борисов в село Йонково Източник: Facebook

А нашите пари от джипката, дето говорят, ето ги, те се виждат и хората са доволни, каза още Борисов. Отиваме оттук в Йонково. И там има избори и там много сме направили. Вие си решавате. Това което сме направили е за всички. Ние сме показали, сега е ред на други. Говорят за парите от джипката но те се виждат къде са отишли.

 

В съседното село Йонково кметът заяви, че улиците са асфалтирани на 100%. Благодарение на вас се е случило това, асфалт има и по пътищата до гробищата. Имаме да правим читалище, бяхте ни обещали 1,5 млн., припомни кметът.

 

Сега който е направил едно читалище, става министър на културата. Ние сме направили много читалища, музеи и театри, но никой не го интересува, коментира Борисов. Получихме чисто нов автобус от министъра на културата по времето на ГЕРБ. Благодаря ви, каза кметът. Искам от вас толерантност, отговори им Борисов.

 

Той изрази съмнение дали планът за възстановяване е в Брюксел, както говори премиерът, тъй като оттам казали, че удължават срока с 1 месец, за да изчакат планът да пристигне.  "Който е направил 1 читалище става министър на културата. Ние направихме опери, театри, никой не го отчита. Искам от вас толерантност - това, което правим е за всички. Ще видим на края на месеца в избориите, ако подрепят Мустафа. Да видим сега и по плана за възстрановявеане, не че са го внесли. дали планът за възстановяване е в Брюксел, както говори премиерът, тъй като оттам казали, че удължават срока с 1 месец, за да изчакат планът да пристигне. А в Брюксел са високоотговорни хора, заяви Борисов. 

 

Успех на изборите, пожела Борисов на местните, които го аплодираха. Експремиерът обиколи магазините в селото и се снима с жителите на селото.

 

Още от "Разград"

Районна прокуратура – Разград ръководи досъдебно производство за нанесена телесна повреда по хулигански подбуди, 24-годи

Вечерта на 18 януари 2024 година младият мъж срещнал свой познат на улица в село Острово и го нападнал, като му нанесъл множество удари по тялото и главата с ръце и крака

Прочетете повече прочетете повече

Борисов в Разград: И друг вот да има, ще има същата съдба! Нищо по-здраво от тази сглобка не може да се направи (ВИДЕО)

Борисов разкри още, че премиерът Денков преди малко му се е обадил и му е благодарил за подкрепата днес в пленарна зала от страна на ГЕРБ

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени