Бойко Борисов в Русе: Къде са ви обещаните от ПП мостове на Дунав? Търся самолета на Еконта да летя до Скопие - няма го! (НА ЖИВО)

Опитаха да ни чегъртат, хулиха ни, обиждаха ни, арестуваха ни, преживяхме всичко, каза водачът на листата Десислава Атанасова

Бойко Борисов в Русе
Бойко Борисов в Русе Източник: Скрийншот/Facebook

Пълна зала със симпатизанти на ГЕРБ в Русе посрещнаха лидера на партията Бойко Борисов и неговия екип. "Къде са ви обещаните от ПП мостове на Дунав? Къде е летището?". С тези въпроси се обърна към 800 русенци лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

 

"Немският канцлер Меркел е в този университет доктор. Вие за 2 години кой видяхте тука? Помните тук дойдоха Макрон, Ердоган...а две години - нищо", каза бившият премиер.

 

1,2 млрд. лв. оставихме на русенци, за да се довърши пътя Велико Търново-Русе-Бяла, но сега парите ги няма. Взеха парите. Аз обещавам, че ще направя този път, отсече лидерът на ГЕРБ. 

 

В момента можем да сме деен участник в региона, а ние, все едно ни няма в региона. Влизането в чакалнята на Еврозоната е политическо решение. Ние карахме с 200 и отдавна Еврозоната щеше да е приключена тема за нас, напомни той.

 

Лошият сън замина, но и парите ви заминаха - с тях, заяви Борисов, обръщайки се към множеството в залата. И припомни, че като премиер е оставил 1,2 милиона за довършване на магистрала "Хемус".

 

"Влизането в еврозоната и в Шенген е политическо. Това означава - българите стават", каза Бойко Борисов. И припомни - "в деня, в който ни приеха в Банковия съюз, те излязоха на улицата". Лидерът на ГЕРБ имаше предвид старта на протестите през юли 2020 г.

 

Но Асен Василев лъже и за еврозоната. И ни казаха да забравим при тази инфлация еврозоната, посочи лидерът на ГЕРБ.

 

Срещата откри бившият депутат от региона Пламен Нунев. "Отборът на ГЕРБ ще предложи спасителна алтернатива за нашата държава. Да покажем на 2 април, че сме големи, силни и победители!", каза Нунев.

 

"Инфлацията гони 40 процента, на места и до 60, а по времето на ГЕРБ беше от 0 до 2% и това е благодарение на Бойко Борисов", каза областният координатор на партията в града Георги Кръстев, който взе думата след Нунев. "А корупционерите не могат да ни оправят нито от инфлацията, нито от корупцията", подчерта той и благодари на Борисов за това, което прави за младите хора.

 

"Опитаха да ни чегъртат, хулиха ни, обиждаха ни, арестуваха ни, преживяхме всичко. И две години по-късно става ясно, че ГЕРБ няма как да бъде заличена и унищожена, няма как да унищожат вас", обърна се към залата Десислава Атанасова, водач на листата на ГЕРБ в региона.

 

Знаем, че на 2 април ще покажем на какво сме способни, макар че за много от хората вече е ясно, отсече тя.

Видяхме аматьорство, липса на решения и отговорност. А всичко започна с един състав, който се нарече А отбор. Но някои ги нарекоха шарлатани, защото лъжата стана запазена мярка за капитана на този А отбор, който излъга всички нас, българския народ, коя е родината му, припомни за измамата на Кирил Петков Атанасова.

 

Нашата партия не може да бъде изчегъртана, заяви водачът на листата в региона Десислава Атанасова. "Инфлация, миграция и излагация - това са трите думи, които могат да определят най-точно управлението на "аматьорите", каза по адрес на ПП тя.

 

"Има как да стане по-лошо, отколкото бе през тези две години, ако народът не сложи "аматьорите" и мажоретките им на резервната скамейка на 2 април", продължи тя.

 

 

Още от "Русе"

Последни новини

Най-четени