Двама шофьори на ТИР се сбиха, единият наръга с нож другия, който го би с палка

Случаят е документиран, извършен е оглед на местопроизшествие и е започнато досъдебно производство по чл. 325, ал. 1 от НК

ТИР (снимката е илюстративна)
ТИР (снимката е илюстративна) Източник: Zonanews

Мъж бе наръган с нож посред бял ден на бул. "България" в Русе. Инцидентът се е случил вчера, съобщи ОДМВР-Русе.

На 10 март около 11:45 часа в полицията в Русе е получен сигнал за мъж, наръган с нож. На място са изпратени екипи на спешна помощ и Второ РУ. При пристигане на адреса те са установили мъж на 44 г. от гр. Габрово, водач на тежкотоварен автомобил, който бил с порезни рани в областта на едната ръка и единия крак. В близост до него е имало телескопична палка, която той е предал на униформените.

Областна дирекция на МВР-Русе
Областна дирекция на МВР-Русе Източник: Zonanews



По данни на 44-годишния, между него и друг водач на товарен автомобил възникнал конфликт на бензиностанция на бул. "България", след като той го помолил да измести ТИР-а си, за да може да зареди гориво, а впоследствие се е стигнало до физическо спречкване помежду им.

Вторият участник – мъж на 62 г. от гр. Стара Загора, полицаите са открили в близост до ТИР паркинг на същия булевард. Той пък разказал, че след възникналия спор, другият водач му е нанесъл удар в областта на главата и ръката с палка, затова той пък извадил ножа си. При преглед в болницата на 62-годишния са установени фрактура на кост на едната ръка, както и травма на главата.

Случаят е документиран, извършен е оглед на местопроизшествие и е започнато досъдебно производство по чл. 325, ал. 1 от НК. Работата по изясняването продължава.

Още от "Русе"

Последни новини

Най-четени