Две катастрофи в района на "Дунав мост", блокират пътя

Леките автомобили се пренасочват към село Николово

Дунав мост
Дунав мост Източник: Zonanews

Две катастрофи в района на "Дунав мост" само за няколко часа. Първият инцидент става около 2:30 ч. сутринта, когато аварират две цистерни с украински номера. Те са обозначили аварията, но във втората спряла цистерна се врязал автовоз, превозващ леки автомобили. По-късно на място са извикани други две платформи, които да извозят колите.

 

Около 6.00 ч. тази сутрин се случва и вторият инцидент - между украински тир и турски автобус. Тирът се опитал да заобиколи мястото на първата катастрофата, но в него се удря автобусът.

 

Няма загинали, но двама души са пострадали - момче на 21 години с политравма и мъж на 35 години с контузия на главата. Двамата са откарани в Русенската болница. Към 9.00 ч. на място пристигна трети автобус, който вероятно ще извози пътниците от катастрофиралото турско превозно средство.

 

В този момент пътят по "Дунав мост" е блокиран, вече се образува и колона от камиони, които чакат да преминат граничния пункт. Леките автомобили се пренасочват към село Николово, но трафикът е затруднен.

Още от "Русе"

С увъртания БСП кметът на Русе косвено потвърди, че изтърбушването на генералното консулство на РФ е извършено от руснац

Снимки, публикувани от местния в. "Утро" показват, че от сградата са изнесени не само касите на вратите и кухненски шкафове, но и мивки, душове и смесители от баните

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени