Община Русе изпревари с глупостите си Община София

Светлина в мрака: Единствените светлини са на преминаващите автомобилите и от две-три мижави елхички

Община Русе изпревари с глупостите си Община София
Община Русе изпревари с глупостите си Община София Източник: Дунав мост

Възмутен русенец сподели снимки на едно от коледните градчета в града: "Общината в Русе изпревари с глупостите си общината в София". Това съобщава сайтът Дунав мост.

 

"Това на снимката било едно от "коледните градчета" по центъра! Бояджийски стълби, заклещили малки елхички - голяма красота, голяма радост! Изобретателно, красиво и забавно, нали? А от двете страни на "градчето" вървят кола след кола! Ами какво е това "Светлина в мрака"? Единствените светлини, които видях, бяха от минаващите коли и от две-три мижави елхички!", пише Сергей Иванов. 

 

"Няма ли кой да каже на незаменимия ни кмет да отиде само на 65 км северно оттук и да види как е осветен предколедно един друг град? С останалите недомислици вече свикнахме. Например със скучните бели павилиони, на които има следното голямо разнообразие от стоки: ръкавици, чорапи, шапки и терлици. Свикнахме и с пързалката, разположена точно пред операта с цена 10 лв за 1 брой кънки. Обаче днес видях нещо уникално, което може да се види само тук - виенски валсове в съчетание с бира-скара! Това направо ме зашемети! Балканско-ориенталска прелест с виенски привкус!", възмущава се още русенецът.

Още от "Русе"

Последни новини

Най-четени