След смъртта на родилка: Напрежение в болницата в Русе

Близките на жената, която почина след раждането на второто си, дете поискаха среща с ръководството на болницата

УМБАЛ "Канев" в Русе
УМБАЛ "Канев" в Русе Източник: Zonanews

Напрежение в болница "Канев" в Русе след смъртта на 29-годишна родилка. Близките на жената, която почина след раждането на второто си, дете поискаха среща с ръководството на болницата. Това беше и първият публичен коментар на лечебното заведение.

 

"Имам въпрос - това "О, не, сестрата хърка, да изпусна ли шише, за да я събудя". Жената, която е била при нея. На това нещо какво ще отговорите?! Жена ми е луда и си измисля ли?", пита съпругът на починалата, предава NOVA.

 

"Очакваме експертна проверка от "Медицински одит", на който ще бъде представена цялата документация. Не прикриваме нищо. Близките държаха тялото да бъде освободено, а ние искахме да има аутопсия, за да се изясни истината. Аз също съм родител и искам да знам какво става", коментира изпълнителният директор на УМБАЛ "Канев" Иван Иванов.

Още от "Русе"

С увъртания БСП кметът на Русе косвено потвърди, че изтърбушването на генералното консулство на РФ е извършено от руснац

Снимки, публикувани от местния в. "Утро" показват, че от сградата са изнесени не само касите на вратите и кухненски шкафове, но и мивки, душове и смесители от баните

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени