Борисов в Шумен: Българските мюсюлмани да гласуват за ГЕРБ (НА ЖИВО)

Без Господ не може нищо да се направи, помагаме и за църквите, и за джамиите, подчерта лидерът на ГЕРБ

Бойко Борисов в Шумен
Бойко Борисов в Шумен Източник: Скрийншот видео кадър

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се среща с кметове и областни координатори на ГЕРБ от Шумен и региона. Българите имат въздможност сега да гласуват за малки партийки, които само говорят, или да гласуват за партии които ще свършат работа, каза Борисов. Повишихме праговете за финансовия одит и вдигнахме праговете двойно, изтъкна Делян Добрев.

 

Силното лоби на одиторските компании в последвните години не е дало и дума да се изговори за повишаване на праговете и ние, включително с разправии, направихме промяната, каза той.

 

Гордея се много с църквата, защото от колко години не е изграждана църква, но с владиката дядо Иван я открихме и ГЕРБ даде партийни пари. Защото, както е казано в книгата, без Господ нищо не може да се направи. Но ние сме и партия на българските мюсюлманите, затова помагаме и за джамиите, затова сме добре приети и при патриарха, и при мюфтията, отчете Борисов.

 

ГЕРБ е гарант за всички, които са в нашата партия, че ще правим всичко възможно този модел да се запази, отсече той.  Започнах с едно турско кафе сутринта при Фикрет Индже, (собственикът на "Алкомет" - най-големият български производител на алуминиеви валцови и пресови продукти, бел. ред.), има над 1200 работници, но неговият директор Папазов каза: ние возим 7000 тона на камиони, инвестиции за стотици милиони, най-големи производители в Европа, но няма АМ "Хемус". Сега започват инвестиции в Америка, отбеляза лидерът на ГЕРБ.

 

Рижкият проход и магистрала "Хемус" е много важна за индустриалните паркове, които ги правиха на голо поле. Имам снимка с магарета. Пиши: връщаме и гарантираме програмата за саниране за хората, ще си правим градовете красиви. Чакахме ги 4 години да видим Андрей Гюров, Цеков...какво направихте. Законът за индустриалните паркове е готов, ще ги развием и тях с този закон, ако няма ток, ще направим подстанция, отсече той.

 

Хемус ще стане, Рижкият проход ще стане, обеща бившият премиер. Разбирате ли докъде докараха България за 4 години. Ние привличахме инвеститори и правихме,  припомни Борисов.

В Народното събрание се карат като каруцари, обиждат се по безобразен начин, не разбирам това, не го приемам, озверели, опростачени хора в парламента, които се обиждат. Аз ставам и излизам, коментира той разправиите в Народното събрание. 

Българските мюсюлмани да гласуват за ГЕРБ, призова лидерът на ГЕРБ. Не искам да участвам в препирни и спорове, това ме разконцентрира. Тези, които ги интересуват нашите въпроси, да гласуват за нас, отсече той. Не съм чул за предложението да се отложи избора на главен прокурор. Аз съм тук за индустриалните паркове, ние сме за ниски данъци, за много инвестиции. Държавата да помага на хората, на бизнеса - както ние направихме с компенсациите за ток и газ.

 

А тези, които им се занимава да говорят с едни и същи теми, които не са интересни на хората, и на нас от ГЕРБ не са ни интересни - да се занимават, отсече лидерът на ГЕРБ.

 

Гарантирахме на хората, че ще продължи санирането през ББР - обещаваме 1000 санирани блока на година. За тези 4 г. в Шуменско не е направено нищо, ядоса се Борисов. 

На въпрос за възможен проектозакон на "Възраждане" срещу НПО Борисов беше категоричен, че нито един депутат от ГЕРБ няма да подкрепи подобен проектозакон. Ние работим от години с неправителствените организации, наши стратегически партньори работят с НПО-та, НПО-тата са допринесли много за развитието на България. Нито един депутат от ГЕРБ няма да подкрепи подобен проектозакон, натърти ГЕРБ. Ясно го казвам - ние няма да подкрепим нещо такова, каза отново Борисов.

 

Още от "Шумен"

Борисов в Шумен: За мен е срамота да съм заедно с Денков на един плакат (ВИДЕО)

"Те отидоха да ни натопят в ЕК - мислеха, че е "Турски поток", а той е "Балкански поток". От ЕК му отговориха, че няма "Турски поток" през България, има "Балкански поток", заяви лидерът на ГЕРБ

Прочетете повече прочетете повече

Над 126 млн. лв. ще се инвестират в градски транспорт с нулеви емисии, зарядни станции и инфраструктура за безопасна гра

Те ще бъдат насочени към общините Айтос, Асеновград, Велинград, Враца, Габрово, град Добрич, Казанлък, Ловеч, Пазарджик, Перник, Петрич, Самоков, Сливен, Хасково и Шумен

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени