Жестоко убийство на жена в Шуменско

56-годишният заподозрян, който от 3 години живeел с жертвата, напуснал селото и бил установен на другия ден в София

Полиция
Полиция Източник: Zonanews

70-годишна жена е убита в село Черноглавци, Шуменско. Задържан за престъплението е по-младият мъж, с когото живяла. Подробности бяха представени на съвместен брифинг на полицията и Окръжна прокуратура.

 

По жената имало ясни следи за насилствена смърт - множество наранявания, причинени от удари с ръце. Дори ухото ѝ е било рязано, отбеляза окръжният прокурор Орлин Куздов.

 

56-годишният заподозрян, който от 3 години живеeл с жертвата, напуснал селото и бил установен на другия ден в София. Там е задържан и доведен в шуменския арест.

 

Според комисар Георги Гендов обясненията на задържания са, че трагедията е настъпила след битов скандал и употреба на алкохол. Мъжът е задържан с прокурорско разпореждане, предстои съдът да реши дали да го остави за постоянно в ареста.

Още от "Шумен"

Борисов в Шумен: Не може Путин да си играе с живота и здравето на хората на територията на Украйна и да ни заплашва и на

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС и бивш министър на образованието и науката Красимир Вълчев представи един по един кандидатите на коалицията за народни представители

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени