Бойко Борисов: Спряха АМ "Хемус"! Не мога да повярвам, че ще направят такава глупост!

Лидерът на ПП ГЕРБ продължава предизборната си обиколка в страната

Бойко Борисов в Дулово
Бойко Борисов в Дулово
"Ще бъдем кратки, за да отидем да работим. Брутен вътрешен продукт се прави с работа. Винаги идвам тук винаги идвам със смесени чувства, някои злоупотребяват с тази тема. По-възрастните помнят "възродителния процес". Аз бях млад лейтенант от пожарната тогава. Мобилизираха ни и ни пратиха в Дулово. Стотици хиляди български граждани, български мюсюлмани бяха прокудени". Това каза в началото на срещата си с дуловските граждани лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. 
 
Той припомни, че тези български мюсюлмани са били прокудени от същата комунистиеска партия, която днес се нарича социалистическа. "Аз не знам как нашите опоненти от ДПС приемат да правят коалиция с бившите комунисти, които не са се отказали и празнуват четиридесет и не знам кой си конгрес. Никога това не трябва да се допуска. Мюсюлмани и християни от години работим, така трябва да продъжли и в бъдеще. Майка, Бог да я прости, като се прибрах и й казах: "Майко, това което правим..., защото пропагандата облъчваше страшно народа,...а аз го видях с очите си..просто гонеха хората. Затова и политиката, която водим със съседна Турция, българските мюсюлмани са мост на дружбата между двете държави, а ние сме гарант за добруването на християни и мюсюлмани", коментира Борисов. 
 
Бойко Борисов в Дулово
Бойко Борисов в Дулово Източник: ПП ГЕРБ
"Ще бъдат трудни избори, много сме големи и няма да ни преглътнат лесно. Това са лоши хора. Това са тези, същите! Бойко Рашков е бил тогава на Следствената служба, Постановление № 13. Това са..не знам защо казвате нови партии. Нова партия..на Мая Манолова - тя е в политиката преди мен. татяна Дончева е в политиката преди мен. Слави Трифонов е политическо шо от 1990 г., кое е новото? Кое е новото, аз много искам да ми кажете? Нищо ново няма, освен добре забравено, пребоядисано старо", добави Борисов. 
 
"Спряха АМ "Хемус"! Не мога да повярвам, че ще направят такава глупост!", възмути се лидерът на ГЕРБ. 
 
ГЕРБ днес ще пуснат жалба в ЦИК и съда за готвени манипулации на изборите, обяви лидерът на партията Бойко Борисов в Дулово. Той подчерта, че като не се броят изрезките от машината след дадения вот е чиста манипулация. Борисов отново припомни, че машините са доставени от Венецуела, а за софтуера отново се грижат хората на Мадуро.

Пълната зала в Дулово
Пълната зала в Дулово Източник: ПП ГЕРБ




Още от "Силистра"

Окръжна прокуратура - Силистра привлече към наказателна отговорност 44-годишна жена за извършен от нея опит за убийство

Изясняват се всички факти и обстоятелства, довели до извършването на тежкото престъпление, включително и това имало ли е упражнявано домашно насилие

Прочетете повече прочетете повече

Бойко Борисов в Дулово: Ако трябва да се иска оставка, тя е на Денков, не на вътрешния министър! (ВИДЕО)

Няма да мине много време, ще има парламентарни избори и там ще докажем отново, че сме първа политическа сила, каквато сме и на тези избори, подчерта лидерът на ГЕРБ

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени