Борисов в Силистра: Трябва да се научим в ГЕРБ лека-полека да обновяваме партията

Да се надяваме, че няма да допуснем България да се свлича надолу, добави той

Бойко Борисов в Силистра
Бойко Борисов в Силистра Източник: Скрийншот видео кадър

"По време на нашето управление започвахме първо с изчистване на дълговете. През последните 3 г. това, което беше оставено от нас, това се доработва. Абсолютно нищо ново. Сега толкова се промени България, че 3% дефицит се възприема като нещо готино. А това означава, че нямате пари. Дефицитът е лоша дума. Няма ги парите, похарчени са".  Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който бе в Силистра за среща с членове и симпатизанти на партията. Препълнената зала го посрещна с аплодисменти.

 

И добави: 
"Разбрахте колко много работа е свършена и колко е важна работата между местната и държавната власт.  По време на нашето управление започвахме първо с изчистване на дълговете. През последните 3 г. това, което беше оставено от нас, това се доработва. Абсолютно нищо ново. Сега толкова се промени България, че 3% дефицит се възприема нещо готино. А това означава, че нямате пари. Дефицитът е лоша дума. Няма ги парите, похарчени са", каза Борисов от трибуната".

 

"Ако имаше построени два-три моста тук, или беше построена "Хемус", щях да кажа, че правилно са ги похарчили. Защото парите ще се върнат. 3 г. поред сме на дефицит. Управляващото мнозинство трябва да имаме план как до края на годината да излизаме на излишък", заяви Борисов.

 

"Да се надяваме, че няма да допуснем България да се свлича надолу. Радвам се, че в нашите листи са и християни, и мюсюлмани. ГЕРБ е партия на етническата толерантност. И това трябва да го запазим", категоричен бе Бойко Борисов.

 

На събранието бяха представени кандидатите за кметове и общински съветници в областта.

"Когато заявяваш желание за управление, трябва да поставиш и принципите, на които ще ризчиташ в този период. За следващия мандат идеите, целите и принципите са налице", каза в началото на срещата с местния актив на ГЕРБ Ивелин Станев, кандидат за кмет на Силистра.

 

"Благодарение на Борисов, когато беше премиер, се отпуснаха средства да укрепим блок, който за една вечер потъна с 27 см. Когато встъпих в длъжност като кмет, ме извикаха да ми кажат да закрия МБАЛ заради задържение от 5,8 млн. лв. Сега купихме барокамера и модерна техника", каза Димитър Стефанов от Тутракан.

 

Още от "Силистра"

Окръжна прокуратура - Силистра привлече към наказателна отговорност 44-годишна жена за извършен от нея опит за убийство

Изясняват се всички факти и обстоятелства, довели до извършването на тежкото престъпление, включително и това имало ли е упражнявано домашно насилие

Прочетете повече прочетете повече

Бойко Борисов в Дулово: Ако трябва да се иска оставка, тя е на Денков, не на вътрешния министър! (ВИДЕО)

Няма да мине много време, ще има парламентарни избори и там ще докажем отново, че сме първа политическа сила, каквато сме и на тези избори, подчерта лидерът на ГЕРБ

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени