Бойко Борисов в Силистра: "Промяната" нанесе такива щети, които нямат поправяне (НА ЖИВО)

Няма да допуснем борда да бъде пипан, заяви още той

Бойко Борисов в Силистра
Бойко Борисов в Силистра Източник: Скрийншот/Facebook

"Промяната" нанесе щети, които нямат поправяне. Това заяви пред медии лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов, коментирайки днешния доклад на Министерството на финансите и реакцията след това на бившя финансов министър Асен Василев. 

 

"Няма да допуснем борда да бъде пипан", заяви още той. Преди да говори пред симпатизантите в дунавския град Борисов ги помоли да му разрешат за няколко минути да даде този коментар за медиите.

 

Цялата държава трябва да се стегне, да се работи много, да се събират данъци. Няма как да има безплатен обяд, посочи Борисов.

 
"От година и половина говорим, че се теглят заеми безобразно - по 600 милиона на месец. Няма как накрая да не дойде Видовден. Лошо е, че вересиите на Асен Василев ще ги плати честният бизнес. Бизнесът, който е на светло. Това ще бъде един огромен данък, ужасен данък! 

 

На 17 януари се тегли нов заем - 3 милиарда лева", каза той пред медиите. Асен Василев днес обвини Радев и неговите хора, че искат да откраднат. Ние не сме били в управление по никакъв начин, каза в заключение Борисов преди официалното предизборно събрание на ГЕРБ да започне. Позицията на бившия финансов министър бе: който ви плаши с фалит на държавата, иска да открадне от вас.


Още от "Силистра"

Окръжна прокуратура - Силистра привлече към наказателна отговорност 44-годишна жена за извършен от нея опит за убийство

Изясняват се всички факти и обстоятелства, довели до извършването на тежкото престъпление, включително и това имало ли е упражнявано домашно насилие

Прочетете повече прочетете повече

Бойко Борисов в Дулово: Ако трябва да се иска оставка, тя е на Денков, не на вътрешния министър! (ВИДЕО)

Няма да мине много време, ще има парламентарни избори и там ще докажем отново, че сме първа политическа сила, каквато сме и на тези избори, подчерта лидерът на ГЕРБ

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени