ГЕРБ-Силистра пусна жалба по сигнал на граждани за купуване на гласове

Според сигнала, подаден от граждани, в близост до кметството и офиса на ДПС, в хранителен магазин се извършва агитация в нарушение на Изборния кодекс

Силистра
Силистра Източник: You Tube

ГЕРБ-Силистра пусна жалба за нарушения и съмнения за купуване на гласове в село Бистра, община Алфатар. Според сигнала, подаден от граждани, в близост до кметството и офиса на ДПС, в хранителен магазин се извършва агитация в нарушение на Изборния кодекс. Магазинът се намира в непосредствена близост до изборната секция в населеното място. Сигнали са получени и за купуване на гласове, за което се твърди, че е извършвано в същия магазин.

Още от "Силистра"

Руско-израелски туристически блогър и журналист: Силистра е най-подценявания град в България

Александър Лапшин е известен руско-израелски туристически блогър и журналист, който е посетил повече от 146 страни. В началото на Новата годината той е посетил Силистра, след което е споделил с многото си почитатели впечатленията си от крайдунавския град и публикува фото разказа си за него.

Прочетете повече прочетете повече

Водещи новини

Хунтата готви чистка на над 220 полицаи на ръководни позиции

Целта е тотално обезглавяване на МВР-ГДНП, ГДБОП, Жандармерия и Гранична полиция до ниво началници на отдели, и уволнение на директорите и техните заместници в областните дирекции и в районните управления в цялата страна.

Последни новини

Най-четени