Акция срещу купуване на гласове се провежда в Твърдица

Предлагат ли се дърва за огрев срещу глас на изборите

Добре дошли в община Твърдица
Добре дошли в община Твърдица Източник: Zonanews

Акция срещу купуване на гласове се провежда в Твърдица. Входовете на населеното място са блокирани от екипи на полицията и жандармерията. Униформените проверяват частни адреси, магазини, заведения и лихвари.

 

Град Твърдица
Град Твърдица Източник: Zonanews

"Екипите тръгнаха по адреси. Работи се по престъпления, свързани с политически права на гражданите. Ще бъдат извършени проверки на адреси и на питейни и увеселителни заведения. Има изградени няколко ГКПП-та, където ще бъдат извършвани проверки на водачи на МПС за употреба на алкохол, наркотици и упойващи вещества", коментира в ефира на NOVA ст. инспектор Димитър Минков.

 

Органите на реда ще разследва дали са извършени престъпления във връзка с незаконен добив на дървесина и предлагане на дърва за огрев срещу глас на предстоящите избори на 27 октомври.

 

"Твърде вероятно е в днешния ден да има арести, тъй като проверяваме сигнали за едни забравени схеми, които явно се възвръщат", обясни ст. комисар Димитър Кикьов.

Още от "Сливен"

Румен Гайтански отказа на Доган: Няма да участвам в изборите нито сега, нито в бъдеще

Коментарът на Гайтански, който в момента е в следствения арест, е по повод новина на БНР, че ще бъде номиниран за кандидат-депутат от коалицията около Ахмед Доган – "Алианс за права и свободи" в Сливенски избирателен район

Прочетете повече прочетете повече

В Нова Загора ще подпомагат финансово студенти по медицина, реши Общинският съвет

Предоставянето на финансовата подкрепа е срещу задължение получилото я лице, след завършването на образованието си да работи в МБАЛ "Света Петка Българска" ЕООД, гр. Нова Загора за срок, не по-малък от срока, през който е получавало подкрепата

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени