Борисов: Без ГЕРБ и ДПС, нямаше да има споразумение. Кабинетът демонстрира самовлюбеност

Борисов подчерта, че ситуацията е изключително сложна, но призовава кампанията на партията му да се гради на база показване на направеното

Бойко Борисов
Бойко Борисов Източник: Zonanews

"Цял ден ние браним правителството – тези, които най-много говорят срещу нас. Ако не бяха ГЕРБ и ДПС, нямаше да има споразумение с миньорите. Арогантно поведение дни наред, самовлюбеност, и снощи като видяха зора – хайде. Това са истините, това са фактите". Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който присъства на представянето на листата на партията в Сливен.

 

"Взеха си поука, защото много ни обидиха миналия петък, когато оставиха нас да се оправяме, а те да си идат на предизборна кампания", каза Борисов.

 

Лидерът на ГЕРБ подчерта, че ако с ДПС днес са се били дръпнали и оставили ПП-ДБ да се справят с миньорите, правителството е приключвало още сега.

 

Той се върна на старите обвинения на "Промяната", че ГЕРБ крадат по 10 млрд. на година и попита защо за 3 години бюджетът не е с 30 млрд. напред, а се чакат пари по ПВУ, за да се платят пенсиите.

 

Борисов подчерта, че ситуацията е изключително сложна, но призовава кампанията на партията му да се гради на база показване на направеното.

 

"С години ГЕРБ беше подложен на невиждано от 1945 г. политическо гонение, но партията се прочисти въпреки репресиите. ГЕРБ стана модерен и хората всеки ден виждат разликата. Изкушавам се да кажа още неща, но утре в парламента ще трябва да гласуваме с тези, срещу които ще ги кажа. Трябва все пак да можем да си кажем "Здрасти", каза още той.

Още от "Сливен"

Галя Захариева: На 3 март славим свободата и своето право да живеем независими

Васил Левски, Христо Ботев, Панаьот Волов, Георги Сава Раковски, Захари Стоянов, знайните и незнайни опълченци, знайните и незнайни духовници и просветители, знайните и незнайни пазители на историята и словото са нашите национални светини

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени