Бойко Борисов в Сливен: "Промяната" ни обраха. Надценката от 1 лв. на бензина отиваше при Путин (ВИДЕО)

Благодаря на г-н Борисов за подкрепата, която получавахме през всички години, обърна се към лидера на ГЕРБ и бивш премиер кметът на Сливен Стефан Радев

Бойко Борисов в Сливен
Бойко Борисов в Сливен Източник: Скрийншот/Facebook

"Промяната" ни обраха. Надценката от 1лв. на бензина отиваше при Путин. Това заяви в Сливен лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който продължава обиколката си в страната.

 

"Винаги съм защитавал интересите на страната. Обвиняват ме, че една от най-големите ми грешки, в кавички, е че направихме "Балкански поток", защото не дадох тръбите да заобиколят България. А направих най-модерната компресорна система в Балканите, с най-добрите американски компресори. Едно частно парченце няма, всичко е ваша собственост", добави той.

 

Залата в Сливен
Залата в Сливен Източник: Скрийншот/Facebook

"Тази конспирация да разсипят най-голямата народна партия в България, ние имаме всичко, от световни шампиони в спорта, до най-добрите скулптори, имаме християни, мюсюлмани, каракачани. Неслучайно на Благовещение и българският партиарх направи това изключение за нас да благослови партията, започна словото си Борисов. Какво стана със санирането? Защо най-добрата социална програма, 51 блока в Сливен, най-добрата програма, що спряха санирането? Работеха само малки строителни фирми, цели заводи работеха за дограма, изолация, мазилки, хиляди строителни работници", изтъкна бившият премиер. 

 

Две години АМ "Тракия" не е пипната, маркират я с едни червени лентички, две години умишлено не я поддържат. Тя да е от желязо няма да издържи, една боичка няма, не се сменят мантинели, попита Борисов.

 

"Гледахте ли клиповете? Чудовища! И мълчание... Срамота бих казал", коментира Борисов и скандала с транссексуалното парти, за което Национален фонд култура е дал 93 000 лв.

 

"Промяната" ви обраха! От всеки литър гориво взеха по 1 лв. и го пратиха на Путин. Денят, в който си отидоха Киро и Асен, цените паднаха. Помнита ли това нещо? Токът стана 1000 лв., от 33 лв. на 300 стана газът. И всичко през посредници... И сега парите ги няма. Извадиха Иван Костов, аз него го уважавам, дава интервюта често по БНР. С тази инфлация поне една-две години ние не може да се излекуваме, това са негови думи. И на него му е криво, че трябва да се съберат 7 партии, за да изкарат толкова, колкото нас. Пепетата се сринаха с 10% под нас. Един сектор няма, в който нещо да е направено", отчете още Борисов.

 

"Те са много богати хора вече. Рано или късно офшорките ще гръмнат. Такива големи пари няма да ги остават, ще ги търсят. След изказванията на Рашков от снощи съм убеден, че с тези хора нищо не може да се направи. За каква правова държава говорим, когато излиза един комунист и започва да раздава присъди", каза Бойко Борисов.

 

Водач на листата на ГЕРБ - СДС в област Сливен е Десислава Танева. Тя откри предизборното събрание и подчерта, че нестабилността в страната е основна причина за инфлацията. "Правителство може да има само с ГЕРБ! И, за да бъде то по-устойчиво трябва да имаме по-висок резултат", каза Танева.

 

Десислава Танева
Десислава Танева Източник: Скрийншот/Facebook

"Най-болезнената тема за всички е обедняването. "Промяната" се хвали как са вдигнали доходите, но те са причината за инфлацията. Всичко са лозунги и лъжи. Нестабилността в държавата е в последните две години", каза още Танева.

 

Складовете са пълни в Сливен. Имаме тон и половина зърно повече от обичайния запас, каза тя и обясни, че причина за това е заповедта, с която Асен Василев като финансов министър е спрял износа. Новите болшевики трябва да излязат от политическата сцена, каза тя по адрес на политическите опоненти на ГЕРБ и СДС. Призовавам за мобилизация. Ние трябва да говорим ясно, не с лозунги, заяви още Десислава Танева.

 

"Благодаря на г-н Борисов за подкрепата, която получавахме през всички години. Всички големи проекти през последните години, всичко това е станало с целеви средства, отпуснати за Сливен и няма как да не благодарим за всичко това", обърна се към Борисов кметът на Сливен.

 

Кметът на Сливен Стефан Радев
Кметът на Сливен Стефан Радев Източник: Скрийншот/Facebook

Той се оплака от държавната фирма ВиК, която в последната година и половина бездействала по въпроса с водния цикъл на града. Ако някой има шанс за кабинет след тези избори, това е само ГЕРБ и това го казват всички, заяви Десислава Танева. И даде думата на кметовете от областта, излъчени от ГЕРБ. Нямам усещане откъде идват гласовете за ПП, каза кметът на Котел Коста Каранашев и добави: България върви стремглаво надолу. Всяко едно семейство, всеки един град и село, усещат на плещите си едно управление без аналог в новата история на България. Едно управление, което по своята липса на компетентност, е с най-ниския рейтинг за последните 30 години Той заяви още, че ГЕРБ е единствената партия, която е отворена и отговорна към хората.

 

Кметът на Нова Загора Галя Захариева
Кметът на Нова Загора Галя Захариева Източник: Скрийншот/Facebook

Думата беше дадена на кметицата на община Нова Загора Галя Захариева. "Нашият девиз "Заедно можем", се оказа в последните 15 години, най-успешната формула за успех. ГЕРБ направи много, има с какво да се похвали, с реални резултати през тези години", отчете Захариева, която има и опит като депутат в Народното събрание.

 

Още от "Сливен"

Галя Захариева: На 3 март славим свободата и своето право да живеем независими

Васил Левски, Христо Ботев, Панаьот Волов, Георги Сава Раковски, Захари Стоянов, знайните и незнайни опълченци, знайните и незнайни духовници и просветители, знайните и незнайни пазители на историята и словото са нашите национални светини

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени