Четирима загинаха след челен сблъсък между два микробуса край Сливен

Трима са ранените, откарани в болница в тежко състояние

Катастрофата между двата микробуса
Катастрофата между двата микробуса Източник: Фейсбук, група Born in Sliven

Четирима души загинаха при тежка катастрофа - два микробуса се сблъскаха челно на Подбалканския път край Сливен, при разклона за село Гавраилово, съвсем близо до града.


Пътният инцидент е станал около 17.20 часа, когато е получен сигналът. Ударът е настъпил на път I-6 след разклона село Гавраилово в посока София, съобщават от областната дирекция на МВР.

 

Пътните полицаи са успели да извадят от автомобилите успели да извадят от автомобилите общо седем души. Четиримата са загинали на място, като едната жертва е останала за известно време в единия от бусовете. Тримата оцелели са откарани в болница в тежко състояние.

 

По първоначални данни автомобилът, който се е движил в посока София, е навлязъл в лентата за насрещно движение и е блъснал движещия се бус отсреща. Вследствие на произшествието единият автомобил е пламнал, след което огънят обхваща и другия.

 

Към мястото на произшествието незабавно са изпратени екипи на полиция, "Спешна помощ" и пожарна. На място се извършва оглед.

Още от "Сливен"

Галя Захариева: На 3 март славим свободата и своето право да живеем независими

Васил Левски, Христо Ботев, Панаьот Волов, Георги Сава Раковски, Захари Стоянов, знайните и незнайни опълченци, знайните и незнайни духовници и просветители, знайните и незнайни пазители на историята и словото са нашите национални светини

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени