Десислава Танева: Гласувах за сигурността и за това да продължат започнатите политики

Тя призова всеки, който иска България да продължи да върви по пътя на развитието, да отиде до избирателните секции

Десислава Танева гласува
Десислава Танева гласува Източник: ПП ГЕРБ

Министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева упражни правото си на вот в I-во училище "Хаджи Мина Пашов" в Сливен. "Днес гласувах за България. Гласувах за сигурността и за това да продължат започнатите политики. В последните четири години, Сливен получи най - голямата подкрепа за реализирането на ключови инфраструктурни проекти и днес гласувах това да продължи. Гласувах България да продължи да има влиянието и авторитета, които си е завоювала в Европа и света. Да се развиваме и да се подобряват условията на живот на хората", заяви министърът.

Според Десислава Танева най-важното е да упражним правото си на глас, като по този начин да изразим своята позиция и грижата за съдбата на страната ни. Тя призова всеки, който иска България да продължи да върви по пътя на развитието, да отиде до избирателните секции.

Още от "Сливен"

Галя Захариева: За нас образованието остава стратегически и национален приоритет

Искаме да поддържаме средните учителски заплати на ниво над 125 % от средните за страната и да повишим средната заплата във висшето образование до ниво от над 140 % от средната за страната, заявиха кандидат-депутатите

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени