Десислава Танева: Гласувах за сигурността и за това да продължат започнатите политики

Тя призова всеки, който иска България да продължи да върви по пътя на развитието, да отиде до избирателните секции

Десислава Танева гласува
Десислава Танева гласува Източник: ПП ГЕРБ

Министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева упражни правото си на вот в I-во училище "Хаджи Мина Пашов" в Сливен. "Днес гласувах за България. Гласувах за сигурността и за това да продължат започнатите политики. В последните четири години, Сливен получи най - голямата подкрепа за реализирането на ключови инфраструктурни проекти и днес гласувах това да продължи. Гласувах България да продължи да има влиянието и авторитета, които си е завоювала в Европа и света. Да се развиваме и да се подобряват условията на живот на хората", заяви министърът.

Според Десислава Танева най-важното е да упражним правото си на глас, като по този начин да изразим своята позиция и грижата за съдбата на страната ни. Тя призова всеки, който иска България да продължи да върви по пътя на развитието, да отиде до избирателните секции.

Още от "Сливен"

Галя Захариева: На 3 март славим свободата и своето право да живеем независими

Васил Левски, Христо Ботев, Панаьот Волов, Георги Сава Раковски, Захари Стоянов, знайните и незнайни опълченци, знайните и незнайни духовници и просветители, знайните и незнайни пазители на историята и словото са нашите национални светини

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени