Джулай морнинг 2021 в Твърдица, утро над потопената църква

Очаквайте изявите на Епизод, Дичо, Торнадо, Фат  берта, Кросфаер, Глок, Васко и Подуене блус бенд

Джулай морнинг в Твърдица
Джулай морнинг в Твърдица Източник: Община Твърдица

Здравейте фенове на  добрата музика. Община Твърдица, Общински съвет Твърдица имат удоволствието да Ви  поканят да вземете участие в предстоящото издание на  July Morning 2021 под надслов: "Утро над потопената църква – традицията продължава". И този път сме се погрижили събитието да бъде на едно добро ниво. Очаквайте изявите на Епизод, Дичо, Торнадо, Фат Берта, Кросфаер, Глок, Васко и Подуене блус бенд, които ще  покрият времето от 21.00 до изгрева на слънцето в първото юлско утро.

 

И за да е настроението добро, а празника ефектен началото в 21 часа ще бъде сложено от гайдарски състав Христанов и формация Гайдари, които ще изпълнят незабравими рок парчета на гайда, а малко след полунощ очаквайте истинско огнено шоу. Но това не е всичко. Започваме още в  19.00 часа с подгряващото участие на група "Динамика", както  и  рок изпълненията на децата от вокално студио "Музика нова" – гр. Пловдив. И "Нека бъде  светлина" – заедно с Васко и Подуене блус бенд ще посрещнем изгрева след пет часа сутринта.

 

Вземете отпуска. Освободете си 30.06 и 01.07 за  да се насладите на  емоциите предлагани от юлското утро. Организаторите предлагат възможност за разпъване на палатка, караван парк и кемпер парк в близост до сцената. Естествено и тази година безплатно. Сцена, скара, бира и рок от нас. Доброто настроение и участие са от Вас. Очакваме Ви - July Morning 2021. Утро над потопената църква – традицията продължава.

Още от "Сливен"

Галя Захариева: На 3 март славим свободата и своето право да живеем независими

Васил Левски, Христо Ботев, Панаьот Волов, Георги Сава Раковски, Захари Стоянов, знайните и незнайни опълченци, знайните и незнайни духовници и просветители, знайните и незнайни пазители на историята и словото са нашите национални светини

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени