ГЕРБ-Сливен с жалба до РИК за явна агитация в VI ОУ "Братя Миладинови" в полза на БСП

Съгласно чл.182, ал.4 от ИК, не се допуска предизборна агитация 24 часа преди изборния ден и в изборния ден

Шесто у-ще "Братя Миладинови"
Шесто у-ще "Братя Миладинови" Източник: Дарик

ГЕРБ-Сливен подаде жалба до РИК-Сливен за явна агитация в полза на БСП. "В централата на ПП ГЕРБ-Сливен, е получен сигнал, че кандидати на Коалиция "БСП за България" за народни представители от МИР 21 извършват агитация в своя полза и в полза на листата с кандидати за народни представители от същата коалиция в двора на VI ОУ "Братя Миладинови" – Сливен. Съгласно чл.182, ал.4 от ИК, не се допуска предизборна агитация 24 часа преди изборния ден и в изборния ден. Предвид горното, Ви моля, да предприемете всички необходими мерки за преустановяване на нарушението на Изборния кодекс", се казва в жалбата.

Още от "Сливен"

Галя Захариева: За нас образованието остава стратегически и национален приоритет

Искаме да поддържаме средните учителски заплати на ниво над 125 % от средните за страната и да повишим средната заплата във висшето образование до ниво от над 140 % от средната за страната, заявиха кандидат-депутатите

Прочетете повече прочетете повече

Водещи новини

Хунтата готви чистка на над 220 полицаи на ръководни позиции

Целта е тотално обезглавяване на МВР-ГДНП, ГДБОП, Жандармерия и Гранична полиция до ниво началници на отдели, и уволнение на директорите и техните заместници в областните дирекции и в районните управления в цялата страна.

Последни новини

Най-четени