Кметът на Нова Загора: Искрено желая Витлеемската звезда да ни дари с повече радост и светли чувства

Да кажем най-топлите думи на нашите семейства, близки и приятели, да им благодарим за търпението, подкрепата и грижите

Кметът на Нова Загора и неговият екип
Кметът на Нова Загора и неговият екип

Николай Грозев, кмет на Община Нова Загора

Уважаеми жители на община Нова Загора,

В навечерието сме на най-светлия празник на надеждата и обичта между хората, на семейството, традициите, добротата и милосърдието - Рождество Христово. Ще го посрещнем отново заедно с най-близките си хора, а молитвите, които изричаме, ще са преди всичко за здраве и Божия помощ, за да бъде преодоляна световната пандемия. За втора поредна година на Коледа опазването на човешкия живот е най-важно и всички ние, загледани в пламъчето на догарящата коледна свещичка, ще се надяваме, че ще сме здрави и дори най-съкровените ни мечти ще се сбъднат!
Искрено желая Витлеемската звезда да ни дари с повече радост и светли чувства и да осветява пътя ни напред. Нека дните ни бъдат пълни с разбиране и доброжелателство. Да кажем най-топлите думи на нашите семейства, близки и приятели, да им благодарим за търпението, подкрепата и грижите. Да бъдем добри и да продължим с надежда и вяра в бъдещето. Желая Ви мир и благоденствие!
Честита, здрава и сбъдната Коледа! 

Още от "Сливен"

Галя Захариева: На 3 март славим свободата и своето право да живеем независими

Васил Левски, Христо Ботев, Панаьот Волов, Георги Сава Раковски, Захари Стоянов, знайните и незнайни опълченци, знайните и незнайни духовници и просветители, знайните и незнайни пазители на историята и словото са нашите национални светини

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени