Коалиция ГЕРБ-СДС в Сливен представи кандидатите си за народни представители със заявка за категорична победа

Кметът на Сливен Стефан Радев заяви, че в момента България няма нужда от скандали, а от дискусия за стратегическите задачи

ГЕРБ-СДС в Сливен представи листата си с кандидати за народни представители
ГЕРБ-СДС в Сливен представи листата си с кандидати за народни представители Източник: ПП ГЕРБ

"Безспорно дългото управление амортизира и личностите, които са носители на това управление, но съм убедена, че от всички, които тръгват да се борят за общественото доверие, по-добра експертиза, по-добри възможности за изграждане и подобрение условията на живот в България, от екипа на ГЕРБ – няма. Предизвикателството пред нас е да убедим в това и хората". Това заяви  водачът на листата и областен координатор на ГЕРБ в Сливен Десислава Танева.

 

Коалиция ГЕРБ-СДС официално представи кандидатите си за народни представители в зала "Сливен" пред членове и симпатизанти на двете партии. Десислава Танева благодари на всички, участвали в развитието на организацията на ГЕРБ в Сливен, за работата и усилията през годините. По думите ѝ ГЕРБ е за принципност, правила и ред във всеки сектор от обществения живот, както и за строго спазване на законодателството – такова, каквото е. 


"В момента сме свидетели на грубо погазване на действащото законодателство. Ние сме демократична държава. Демокрацията не може да бъде "Аз казвам – ти слушаш". Демокрацията означава всеки да бъде свободен да изразява волята си, да бъде зачитано неговото мнение и права, и да спазваме законите такива, каквито са", каза още Танева. Според нея България трябва да продължи своето добро развитие и темпа на растеж, който е постигнат.


Танева бе категорична, че се очакват трудни избори и това, което отличава ГЕРБ от всички останали партии е, че не обещава много, но това, което се обещае, се изпълнява.  "Никога не съм се съмнявала в честността на изборите. Ние сме печелили избори, когато сме били в опозиция. Губили сме избори, когато сме били управляваща партия. Въпреки трудностите, ние трябва да убедим хората, че трябва да гласуват.

 

Предизвикателството пред нас е да обясним на хората това, което сме направили. Ние слушаме хората, затова е нужен максимален резултат, защото има още какво да направим в полза на общността, ние гледаме реално и прагматично, с поглед към това, което можем да направим", каза още Десислава Танева. Тя поздрави местните власти в област Сливен, ръководени от екипи на ГЕРБ и подчерта, че всичко, което се прави е единствено в интерес и с грижа за хората.

 

ГЕРБ-СДС в Сливен представи листата си с кандидати за народни представители
ГЕРБ-СДС в Сливен представи листата си с кандидати за народни представители Източник: ПП ГЕРБ



От своя страна кметът на Сливен Стефан Радев заяви, че в момента България няма нужда от скандали, а от дискусия за стратегическите задачи, които стоят пред страната ни. Той обяви, че подкрепата от държавата в последните пет години за Сливен е за над 16 млн лева за ключови обекти. "Важно е сега България да има стабилно правителство и управление със стратегически поглед върху европейското развитие и свобода на стопанската инициатива. Няма как една община ако няма добра взаимовръзка с централната власт да се развива успешно", каза Стефан Радев. Той подчерта и доброто партньорство между ГЕРБ и СДС.


Водачът на листата с кандидати за народни представители от ГЕРБ/СДС Десислава Танева, представи своите 11 колеги, с които тръгват за победа с номер 5 в бюлетината. Втора е Мария Белова – юрист, народен представител в 43-то, 44-то и 45-то Народно събрание. Трета е д-р Наталия Канева – началник на отделението по ендокринология в МБАЛ "Д-р Иван Селимински"-Сливен. Четвърти в листата е шампионът и треньор по колоездене Евгени Балев. Пети е Борис Шейтанов – предприемач и мениджър на застрахователен офис. Под номер шест в листата е Георги Даскалов – фармацевт и мениджър на аптека в Сливен.

 

Седми е Деян Митев –директор и главен художествен ръководител на Ансамбъл за народни песни и танци – Сливен. На осмо място е юристът Галя Хачадурян. Педагогът Милена Гочева е девета. Тя е начален учител в Сливен. Под номер десет е Даниела Василева – педагог и учител в Сливен. Единадесети в листата е Велмира Вълева – асистент на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов. На 12-то място е юристът и бивш областен управител на Сливен Чавдар Божурски.


"ГЕРБ излиза с кандидати за категорична победа. Необходима е максимална мобилизация за вота и максимален резултат на 11 юли, за да се въведе "Ред в хаоса", който цари в момента", заяви Десислава Танева.

 

Още от "Сливен"

Галя Захариева: На 3 март славим свободата и своето право да живеем независими

Васил Левски, Христо Ботев, Панаьот Волов, Георги Сава Раковски, Захари Стоянов, знайните и незнайни опълченци, знайните и незнайни духовници и просветители, знайните и незнайни пазители на историята и словото са нашите национални светини

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени