Лятна АНТИСПИН кампания в Сливен и Твърдица

Доброволци от Български Червен кръст-гр. Твърдица ще предоставят информационни материали и ще провеждат анкета с цел популяризиране на отговорно сексуално поведение

Община Твърдица
Община Твърдица Източник: Zonanews

Във връзк ас провеждане на традиционния четвърти етап на Националната АНТИСПИН кампания РЗИ-Сливе огранизира "Дни на отворените врати". 

 

От 14.08.2023 г. до 30.08.2023 г. всеки желаещ може безплатно и анонимно да направи проверка на своя ХИВ статус чрез изследване и консултиране в Лаборатория за вирусологични изследвания на РЗИ с адрес: гр. Сливен, ул. "Пейо Яворов" № 1 и работно време: от понеделник до петък от 09.00 ч. до 12.00 ч. и от 13.00 ч. до 14.30 ч. 

 

На 31.08.2023 г. подвижен консултативен кабинет ще бъде разположен на пл. "Свобода" в гр. Твърдица за времето от 10.00 до 13.00 часа, като на всеки желаещ може да се извърши безплатно и анонимно изследване. 

 

Доброволци от Български Червен кръст-гр. Твърдица ще предоставят информационни материали и ще провеждат анкета с цел популяризиране на отговорно сексуално поведение. 

Още от "Сливен"

Галя Захариева: На 3 март славим свободата и своето право да живеем независими

Васил Левски, Христо Ботев, Панаьот Волов, Георги Сава Раковски, Захари Стоянов, знайните и незнайни опълченци, знайните и незнайни духовници и просветители, знайните и незнайни пазители на историята и словото са нашите национални светини

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени