Мария Белова: Всеки глас за ГЕРБ ще върне нормалността в политиката и спокойствието на хората

По думите й след изборите на 9 юни трябва да бъде съставено редовно компетентно правителство с премиер, който има авторитет в Европа и може да носи политическа отговорност

Мария Белова
Мария Белова Източник: ГЕРБ-СДС

Крайно време е да се спре с популизма и с играта със страховете на хората. Експериментите и лъжите през изминалите три години доведоха единствено до натрупване на проблеми, липса на адекватни решения и най-вече до критично ниски нива на доверие в политическите партии и институциите. Това заяви кандидатът за народен представител Мария Белова, която е под номер 102 в листата на ГЕРБ-СДС в Сливен.

 

Тя е категорична, че кандидатите от листата с номер 22 са експерти в своята област и имат енергията да работят, да носят отговорност и имат дългосрочна визия за развитието на България.

 

"Още от съществуването си ГЕРБ винаги е била първа политическа сила в региона. Ние работим не само по време на предизборните кампании, а ежедневно. За разлика от опонентите ни, ние не можем да си позволим да лъжем хората, да инвестираме в популизъм и да храним страховете им. Разговорът с всеки човек е важен, защото това, което истински ни вълнува са проблемите на българите", заяви Белова. 

 

По думите й след изборите на 9 юни трябва да бъде съставено редовно компетентно правителство с премиер, който има авторитет в Европа и може да носи политическа отговорност.

 

"Заради случилото се през изминалите три години, неадекватните решения и некомпетентността, изоставаме в изпълнението на проекти и развитието на цели региони. Но компромисите си имат граници. Най-важното след тези избори е България да има редовно правителство, което може да овладее кризите във всички сектори. Важно е ГЕРБ-СДС да имаме достатъчно народни представители, за да излезем от безвремието и да върнем нормалността в политиката и спокойствието на хората", заяви Мария Белова.

 

 "Нашата основна цел е да сме първа политическа сила, за да съставим правителство с мандат на ГЕРБ-СДС и хората отново да заживеят спокойно. Избирателите са тези, които със своя вот и доверие ще решат колко свои представители от ГЕРБ да изпратят в 50-тото Народно събрание. Надявам се в края на предизборната кампания да се поздравим с най-добрия си резултат от всички избори проведени до сега", каза още Мария Белова.

 

 

Още от "Сливен"

Красимир Вълчев в Сливен: За пореден път от ПП спекулират с информацията, която предоставят на българските граждани

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Стара Загора бе в Сливен, за да се срещне с педагози от областта. Той представи програмата на ГЕРБ в сектор "Образование"

Прочетете повече прочетете повече

ГЕРБ-СДС ще възстанови навременните и справедливи субсидии на земеделските производители

Десислава Танева припомни, че по време на управленията на ГЕРБ забавяния в изплащането на средствата не е имало, а сега производителите чакат по няколко месеца за дадена дейност

Прочетете повече прочетете повече

Над 126 млн. лв. ще се инвестират в градски транспорт с нулеви емисии, зарядни станции и инфраструктура за безопасна гра

Те ще бъдат насочени към общините Айтос, Асеновград, Велинград, Враца, Габрово, град Добрич, Казанлък, Ловеч, Пазарджик, Перник, Петрич, Самоков, Сливен, Хасково и Шумен

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени