МГЕРБ ще проведе Национална зимна академия в град Сливен

На 03.12.2023г (неделя), когато ГЕРБ ще отбележи 17 години от основаването си, лидерът на партията Бойко Борисов също ще говори пред младежите

Младежи ГЕРБ
Младежи ГЕРБ Източник: МГЕРБ

Над 160 младежи от цялата страна ще се включат в Националната зимна академия #MGERB4YOURFUTURE. Форумът се организира от Фондация "Ханс Зайдел" и Сдружение "Граждани за европейско развитие на България" и ще се проведе в град Сливен.

 

Зимната академия ще бъде открита на 2.12.2023 г. от председателя на Сдружението Йорданка Фандъкова и председателя на МГЕРБ Георг Георгиев. В откриването с изказвания ще се включат и Десислава Танева, областен координатор на ГЕРБ-Сливен, Стефан Радев, кмет на Сливен и Асим Адемов, член на Европейският парламент от групата на ЕНП-ГЕРБ.

 

Сред основните теми на форума ще са иновациите, земеделието, местната власт и бюджетните политики. Лектори ще бъдат Делян Добрев, председател на комисията по енергетика в Народното събрание и Калин Каменов, кмет на гр. Враца.

 

На 03.12.2023г (неделя), когато ГЕРБ ще отбележи 17 години от основаването си, лидерът на партията Бойко Борисов също ще говори пред младежите.

Още от "Сливен"

Галя Захариева: На 3 март славим свободата и своето право да живеем независими

Васил Левски, Христо Ботев, Панаьот Волов, Георги Сава Раковски, Захари Стоянов, знайните и незнайни опълченци, знайните и незнайни духовници и просветители, знайните и незнайни пазители на историята и словото са нашите национални светини

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени