МИГ Твърдица-Сливен-Долината на прасковите кани заинтересованите страни за участие в информационна конференция

Конференцията ще се проведе на 11.09.2023 г. от 14.00 ч., гр. Твърдица, пл. "Свобода" 8, Ритуална зала на НЧ "Св.Св. Кирил и методии 1914"

Община Твърдица
Община Твърдица Източник: Zonanews

МИГ Твърдица-Сливен кани заинтересованите страни от територията на Община Твърдица и населените места от Община Сливен: представители на местните власти, земеделскси производители, юридически лица с нестопанска цел, търговски дружества, малък и среден бизнес, читалища, училища, детски градини, граждани и др., за участие в информационна конференция, на която ще се представи изготвената Стратегия за водено от общностите местно развитие на територията на МИГ Твърдица-Сливен-Долината на прасковите за периода 2023-2027 г. 

 

Ще се разгледат заложените мерки и параметрите по всяка мярка и ще се отчете изпълнението на проект "Помощ за подготвителни дейности на територията на МИГ Твърдица-Сливен-Долината на прасковите". 

 

Конференцията ще се проведе на 11.09.2023 г. от 14.00 ч., гр. Твърдица, пл. "Свобода" 8, Ритуална зала на НЧ "Св.Св. Кирил и методии 1914". 

Още от "Сливен"

Галя Захариева: На 3 март славим свободата и своето право да живеем независими

Васил Левски, Христо Ботев, Панаьот Волов, Георги Сава Раковски, Захари Стоянов, знайните и незнайни опълченци, знайните и незнайни духовници и просветители, знайните и незнайни пазители на историята и словото са нашите национални светини

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени