На 12 декември в Нова Загора стартира благотворителен Коледен базар

Събраните от инициативата средства ще бъдат дарени в подкрепа на лечението на Стилиян Илиев на 19 години от Нова Загора, пострадал при автомобилна катастрофа

На 12 декември в Нова Загора стартира благотворителен Коледен базар
На 12 декември в Нова Загора стартира благотворителен Коледен базар Източник: Община Нова Загора
"Център за обществена подкрепа- Нова Загора", с подкрепата на Община Нова Загора, организира благотворителен коледен базар с ръчно изработени, от потребители и екипи на социални услуги – ЦОП, Дневен център за деца с увреждания, с. Асеновец, Защитено жилище НоваЗагора, Дом за стари хора, с. Баня - сувенири, картички и играчки.
 
Събраните от инициативата средства ще бъдат дарени в подкрепа на лечението на Стилиян Илиев на 19 години от Нова Загора, пострадал при автомобилна катастрофа.
 
Всеки, който желае да направи парично дарение за Стилиян, може да преведе парични средства по следната банкова сметка:
BG60 UNCR 7000 1524 0219 59 УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД
/СИЛВИЯ КОЛЕВА ИЛИЕВА/
 
Нека да докажем, че "Ние заедно можем!". Очакваме ви, на 12 декември от 10.30 часа пред Спортна зала "Младост" гр. Нова Загора.

Още от "Сливен"

Галя Захариева: На 3 март славим свободата и своето право да живеем независими

Васил Левски, Христо Ботев, Панаьот Волов, Георги Сава Раковски, Захари Стоянов, знайните и незнайни опълченци, знайните и незнайни духовници и просветители, знайните и незнайни пазители на историята и словото са нашите национални светини

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени