Нова Загора посреща 24 май с атрактивна арт декорация

За своите абитуриенти градът е подготвил приятна изненада

Нова Загора
Нова Загора Източник: Община Нова Загора

Нова Загора е в трескава подготовка предвид предстоящият празник и абитуриенските балове, съобщават от местната администрация. Ето защо в 19:00 часа на 24 май градът отново ще бъде огласен от шумното преброяване на зрелостниците от 1 до 12, клаксони и рев на автомобили.

 


Общо 145 младежи завършват четирите средни училища в града, а за тях Община Нова Загора за поредна година подготвя приятна изненада - всички те ще имат възможност да преминат тържествено по червения килим на славата. За много настроение, на централната пешеходна зона, от началото на градския площад до Многофункционална спортна зала "Младост", вече е монтирана и атрактивната арт декорация от десетки цветни чадъри.

 


"Превърналите се в любим акцент на жителите и гостите на града цветни чадъри са прекрасен начин да създадем още по-приповдигнато и емоционално настроение за новозагорци в навечерието на 24 май. С тях, и с организираното шествие по червения килим, пожелаваме от сърце попътен вятър на нашите деца", сподели кметът на Община Нова Загора Николай Грозев.

Още от "Сливен"

Галя Захариева: На 3 март славим свободата и своето право да живеем независими

Васил Левски, Христо Ботев, Панаьот Волов, Георги Сава Раковски, Захари Стоянов, знайните и незнайни опълченци, знайните и незнайни духовници и просветители, знайните и незнайни пазители на историята и словото са нашите национални светини

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени