Нова Загора продължава работата по изпълнението на старата и планиране на новата капиталова работа

В плановете са заложени основни ремонти на 20 улици - 10 за Нова Загора и 10 в малките населени места

Нова Загора
Нова Загора Източник: Община Нова Загора
Въпреки липсата на бюджет в държавата, отговорностите пред ръководството на Община Нова Загора налагат с бързи темпове да продължи работата по изпълнение на старата и планиране на новата капиталова програма, съобщават от пресцентъра на местната администрация.
 
Независимо от високите цени на електро енергията, газта и на основните продукти, при подготовката на капиталовата програма за 2022 г. Общината се съобразява както с потребностите на гражданите, така и с финансовите възможности при разчитане на новия бюджет.
 
В плановете са заложени основни ремонти на 20 улици - 10 за Нова Загора и 10 в малките населени места. Новото, в предвидената капиталова програма, е изграждането на фотоволтаични централи за собствени нужди на стойност 500 хил. лв. Такива се планират за Общинската болница, детски градини, Дома за стари хора в с. Баня, общински сгради и други.

Още от "Сливен"

Галя Захариева: На 3 март славим свободата и своето право да живеем независими

Васил Левски, Христо Ботев, Панаьот Волов, Георги Сава Раковски, Захари Стоянов, знайните и незнайни опълченци, знайните и незнайни духовници и просветители, знайните и незнайни пазители на историята и словото са нашите национални светини

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени