Новоизбраният кмет на село Езеро Мариета Парунева встъпи официално в длъжност

Тя спечели, с 53,93% от гласовете на избирателите, проведените на 27 февруари частични избори за кмет на китното новозагорско село

Новоизбраният кмет на с. Езеро Мариета Парунева встъпи официално в длъжност
Новоизбраният кмет на с. Езеро Мариета Парунева встъпи официално в длъжност Източник: Община Нова Загора
Новоизбраният кмет на с. Езеро Мариета Парунева встъпи официално в длъжност на 21 март, съобщават от пресцентъра на Община Нова Загора. Тя спечели, с 53,93% от гласовете на избирателите, проведените на 27 февруари частични избори за кмет на китното новозагорско село. Своите поздравления и пожелания за успешен мандат днес й поднесоха лично кметът на Общината Николай Грозев, заместник-кметовете Светла Стоянова и Нина Генчева и секретарят Ангел Стойчев.
 
"Добре дошла в нашия екип. Радвам се, че ще работим и решаваме заедно проблемите, за да превърнем Езеро в едно още по-хубаво и спокойно място." - обърна се към г-жа Парунева градоначалникът на Община Нова Загора Николай Грозев. Той й пожела да бъде всеотдайна и да намира изход от всяка ситуация.  От своя страна тя благодари на избирателите в родното си село за високата подкрепа по време на изборите за кмет.
 
"Приемам това доверие като голямо задължение да работя в интерес и за добруването на нашето село", допълни Мариета Парунева.

Още от "Сливен"

Галя Захариева: На 3 март славим свободата и своето право да живеем независими

Васил Левски, Христо Ботев, Панаьот Волов, Георги Сава Раковски, Захари Стоянов, знайните и незнайни опълченци, знайните и незнайни духовници и просветители, знайните и незнайни пазители на историята и словото са нашите национални светини

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени