Обновиха спортната площадка в сливенския квартал "Речица"

През месец юни тази година бяха обновени и детските площадки в квартал "Речица"

Обновената площадка
Обновената площадка Източник: Община Сливен
Община Сливен продължава дейностите по обновяване на спортни и детски площадки в различни части на града, информираха от общинското предприятие по озеленяване. От там съобщиха, че е приключило обновяването на поредната спортна площадка. Тя се намира в района на кв. "Речица". Старата настилка на съоръжението е изцяло подновена, оградните пана са възстановени, укрепени и с нова мрежа са вратичките на футболното игрище. Районът около площадката е почистен и облагороден.
 
През месец юни тази година бяха обновени и детските площадки в квартал "Речица". От общинското предприятие обърнаха внимание на това, че част от компрометираните елементи на съоръженията, които се подменят, са умишлено повредени и представляват опасност за посетителите. Те използваха случая и за пореден път апелират гражданите, да бъдат внимателни, да пазят и да не рушат съоръженията, защото те се поддържат и изграждат с част от средствата на всеки данъкоплатец.

Още от "Сливен"

Галя Захариева: На 3 март славим свободата и своето право да живеем независими

Васил Левски, Христо Ботев, Панаьот Волов, Георги Сава Раковски, Захари Стоянов, знайните и незнайни опълченци, знайните и незнайни духовници и просветители, знайните и незнайни пазители на историята и словото са нашите национални светини

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени