Община Твърдица се готви за тазгодишното "Рали-Твърдица 2021

В надпреварата ще участват 32 екипажа

Рали Твърдица
Рали Твърдица Източник: Zonanews

Община Твърдица уведомява всички заинтересовани страни, че във връзка с организирането и провеждането на Национално автомобилно състезание "Рали-Твърдица 2021", кръг от националния рали шампионат, от автомобилен спортен клуб Престиж и "Мотор Спорт Академия" гр. Твърдица с обхват на трасетата, отсечки и участъци от територията на община Твърдица, както следва:

  • Отсечка "Предела" - /Проход "Твърдица – Елена" – път III- 662, SLV2111;
  • Отсечка "Чумерна" - /Чумерна , Боров дол, път – III-662 SLV1068] - Картинг писта "Тодор Славов";
  • Ул. "Княз Борис I– централна част;
  • Пл. "Свобода"

В периода 15-17 юли 2021  г. от 17.30 ч. /четвъртък/ до 13.00 ч. /неделя/ ще бъде ограничен достъпа до централната час на улица "Княз Борис първи" - /от моста до тото пункта/ за разполагане на сервизен парк, както и площад "Свобода" за изграждане на старт финална рампа. Община Твърдица като благодари за съдействието и разбирането от Ваша страна и се извинява за затруднението апелира  собствениците на автомобили да ги изтеглят от посочените участъци преди посочената дата – за спокойното организиране на мероприятието, както и за недопускане на инциденти.

Още от "Сливен"

Галя Захариева: На 3 март славим свободата и своето право да живеем независими

Васил Левски, Христо Ботев, Панаьот Волов, Георги Сава Раковски, Захари Стоянов, знайните и незнайни опълченци, знайните и незнайни духовници и просветители, знайните и незнайни пазители на историята и словото са нашите национални светини

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени