Общината в Твърдица отговори на "доброжелатели" за стадиона

Причината за състоянието е липса на вода - промишлена и питейна. Тревата е възстановена чрез поливане и торене, добавя в специално съобщение кметът Атанас Атанасов

Община Твърдица
Община Твърдица Източник: Zonanews

Във връзка с появилите с екоментари за състоянието на градския стадион в гр. Твърдица, общинска администрация дава следните разяснения, пишат от общината. 

 

"Причината за състоянието е липса на вода - промишлена и питейна. Тревата е възстановена чрез поливане и торене", добавя в специално съобщение кметът Атанас Атанасов. 

 

От общинска администрация подчертават, че от 10 дни ежедневно се занимават с проблема. "Не сме безучасни и безотговорни. Предприели сме мерки за доставка на вода с автоцистерна и изграждане на собствен водоизточник", пишат още те. 

 

"На "загрижените" - благодарим. Благодарим а тоновете изписано мастило, защо го построихме и защо не го стопанисваме както трябва", завършват от общината в Твърдица.

Още от "Сливен"

Галя Захариева: На 3 март славим свободата и своето право да живеем независими

Васил Левски, Христо Ботев, Панаьот Волов, Георги Сава Раковски, Захари Стоянов, знайните и незнайни опълченци, знайните и незнайни духовници и просветители, знайните и незнайни пазители на историята и словото са нашите национални светини

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени