С поход, изложба и заря посрещат 3 март в Твърдица

Организатори на тържествените прояви са Община Твърдица, НЧ "Св.Св. Кирил и Методий 1914" и ТД "Чумерна"

Община Твърдица
Община Твърдица Източник: Zonanews
  • Сподели

С тържествена заря, изложба, концерт и поход ще отбележат Националния празник Трети март, жителите на Община Твърдица, съобщиха от местната администрация. Организатори на тържествените прояви са Община Твърдица, НЧ "Св.Св. Кирил и Методий 1914" и ТД "Чумерна". 

 

Тържествено честване на националния празник на Република България ще започне в 9.30 часа на площад "Свобода" откъдето ще стартира традиционния поход до връх "Кутра". По-късно от 17.30 във фоайето на читалището ще бъде открита изложбата на Дани Урумува - "Първи стъпки", а непосредствето от 18.00 часа след това ще се проведе тържествен концерт, посветен на 143-та годишнина от Освобождението на България. Начинът на провеждане-на открито или закрито, зависи от епидемичната обстановка в страната и препоръките на Националния и Общински кризисен щаб, уточняват още организаторите.


Вечерта от 20.00 часа на площад "Свобода" ще се проведе тържествена заря-проверка в памет на героите, отдали живота си за Свободата, а в знак на признателност гости и граждани ще имат възможност да поднесат цветя.

Още от "Сливен"

Министър Кралев: Ще финансираме заедно с Общината изграждането на нова боксова зала в Сливен

Заедно с кмета на Община Сливен Стефан Радев проведохме разговор и се договорихме Министертвото на младежта и спорта и Общината да финансираме съвместно изграждането на нова боксова зала в града, написа в профила си във Facebook министър Красен Кралев

Прочетете повече прочетете повече

Атанас Атанасов: Община Твърдица има нужда от водопроводи и улици

Загубите на вода са над 86-87 %, според думите на Атанас Атанасов, кмет на Община Твърдица. Ако бъдат сведени до 10 % ще се разрешат проблемите с водозагубите и с разрушената инфраструктура

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени