С празничен концерт и тържествена заря проверка Твърдица отбеляза 3 март

Трети март - ден на национална гордост, на почит и признателност към героите. Ден, който ни призовава да бъдм единни и достойни българи, да помним националните идеали и пазим историческата си памет, заяви кметът Атанасов

3 март в Твърдица
3 март в Твърдица Източник: Община Твърдица
С празничен концерт и тържествена заря проверка Твърдица отбеля националния празник на България. Кмета на общината Атанас Атанасов приветства гражданите и гостите на града.
 
"Трети март - ден на национална гордост, на почит и признателност към героите. Ден, който ни призовава да бъдм единни и достойни българи, да помним националните идеали и пазим историческата си памет", заяви Атанасов.
 
В Деня на нашият национален празник приемете моите пожелания за здраве и благополучие, за вяра и оптимизъм, повече толерантност, добронамереност и национално самочувствие", добави той.
 
Празничен концерт
Празничен концерт Източник: Община Твърдица

Още от "Сливен"

Галя Захариева: На 3 март славим свободата и своето право да живеем независими

Васил Левски, Христо Ботев, Панаьот Волов, Георги Сава Раковски, Захари Стоянов, знайните и незнайни опълченци, знайните и незнайни духовници и просветители, знайните и незнайни пазители на историята и словото са нашите национални светини

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени