В Нова Загора бе открит кабинет за ресурсно подпомагане и логопедична подкрепа

За да споделят радостта на децата и персонала, в детската градина гостуваха кметът на Община Нова Загора Николай Грозев и неговият екип

Децата от детска градина Слънчице
Децата от детска градина Слънчице Източник: Община Нова Загора

В първия ден на най-светлия месец на Рождество, в детска градина "Слънчице" в Нова Загора бе открит новоизграден кабинет за ресурсно подпомагане и логопедична подкрепа. Кабинетът е оборудван с всичко необходимо за работата на специалистите, които работят с децата на ресурсно подпомагане – ресурсен учител, логопед и психолог, разполага с богата материално-техническа база и разнообразие от дидактичен материал.

 

Официално бяха открити и две нови занимални с Монтесори метод на преподаване. Средствата за специализираното оборудване с Монтесори материал са осигурени от Община Нова Загора, а подготвената среда е реализирана със средства по Национална програма "Успяваме заедно".

 

Кметът на Нова Загора Николай Грозев
Кметът на Нова Загора Николай Грозев Източник: Община Нова Загора

За да споделят радостта на децата и персонала, в детската градина гостуваха кметът на Община Нова Загора Николай Грозев и неговият екип. Децата по детски и чистосърдечно поздравиха своите дългогодишни приятели от Община Нова Загора със сърцатите си изпълнения на стихове и песни и им благодариха за грижите и отговорното отношение. 

Още от "Сливен"

Галя Захариева: На 3 март славим свободата и своето право да живеем независими

Васил Левски, Христо Ботев, Панаьот Волов, Георги Сава Раковски, Захари Стоянов, знайните и незнайни опълченци, знайните и незнайни духовници и просветители, знайните и незнайни пазители на историята и словото са нашите национални светини

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени