В Нова Загора работят активно по завършване на ремонтите по улиците в града

Най-ценни са разговорите с хората, живеещи на ремонтираните участъци - съобразяваме се със съвети, препоръки, удовлетворяваме доколкото е възможно тяхното желание

В Нова Загора работят активно по завършване на ремонтите по улици
В Нова Загора работят активно по завършване на ремонтите по улици Източник: Община Нова Загора

От началото на месец март започна активна работа по завършване на ремонтите по улици, които започнахме през миналата есен. Ежедневно с колегите от общинска администрация следим изпълнението на възложените дейности. Това написа в профила си във Фейсбук кметът на общината Галя Захариева. 

 

На ул. "Славянска" и част от "Кънчо Чамов" са готови тротоарните настилки, в момента се подменят корозирали електрически стълбове. Предстои в най-кратки срокове на същите да се положи асфалт. В следващите дни предстои асфалтиране и на улиците "Гоце Делчев" и част от "Добруджанска", добавя тя.

 

В Нова Загора работят активно по завършване на ремонтите по улици`
В Нова Загора работят активно по завършване на ремонтите по улици` Източник: Община Нова Загора

Работата по пътното платно е завършена по част от ул. "Ген. Скобелев",  ул. "Петко Д. Петков", ул. "Велико Търново" и в момента по тях се засаждат дръвчета. Ще бъдат засадени над 100 дръвчета по обновените улици от различни видове, подходящи за условията на градската среда - Malus floribunda (декоративна ябълка), Pyrus calloryana (декоративна круша), Prunus nigra (червена слива) и Platanus orientalis (чинари), пише още кметът на Нова Загора.

 

Галя Захариева сред съграждани
Галя Захариева сред съграждани Източник: Община Нова Загора

Най-ценни са разговорите с хората, живеещи на ремонтираните участъци - съобразяваме се със съвети, препоръки, удовлетворяваме доколкото е възможно тяхното желание. Благодаря за разбирането и проявената грижа към средата, в която живеем, подчертава Галя Захариева. 

 

Още от "Сливен"

Галя Захариева: На 3 март славим свободата и своето право да живеем независими

Васил Левски, Христо Ботев, Панаьот Волов, Георги Сава Раковски, Захари Стоянов, знайните и незнайни опълченци, знайните и незнайни духовници и просветители, знайните и незнайни пазители на историята и словото са нашите национални светини

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени