Започва ремонтът на бул. "Стефан Стамболов" в Сливен

Ще бъде въведена временна организация на движението

Карта за временна организация на движението
Карта за временна организация на движението Източник: Община Сливен

Започва първият етап от ремонта на пътните платна на бул. "Стефан Стамболов" в Сливен. Ремонтните дейности ще стартират на 13 септември, понеделник, съобщават от Община Сливен. Той ще обхваща участъка от кръстовището на булевард "Панайот Хитов" с бул. "Стефан Стамболов" до кръстовището на бул. "Стефан Стамболов" с бул. "Георги Данчев", включително.


Паралелно с дейностите ще бъде въведена временна организация на движението на четири участъка. Предвижда се затваряне на уличните платна и въвеждане на двупосочно движение на успоредния участък. Община Сливен апелира водачите на МПС и пешеходците, да спазват поставените пътни знаци, указващи временната организация на движение. В прикачените файлове се съдържа схема на временна организация за безопасност на движението за четирите участъка.

 

"Няма да правим компромиси с качеството на изпълнение и ще следим дали то отговаря на необходимите изисквания", коментира темата за предстоящите ремонтни дейности кметът Стефан Радев.

Още от "Сливен"

Галя Захариева: На 3 март славим свободата и своето право да живеем независими

Васил Левски, Христо Ботев, Панаьот Волов, Георги Сава Раковски, Захари Стоянов, знайните и незнайни опълченци, знайните и незнайни духовници и просветители, знайните и незнайни пазители на историята и словото са нашите национални светини

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени