Д-р Даниела Дариткова: Доспат е знаково място за ГЕРБ, благодарим ви за подкрепата

Само с постановления на Министерския съвет в Доспат са инвестирани 16,5 млн. лева за различни инфраструктурни обекти, каза Дариткова

Кандидат-депутатите от ГЕРБ-СДС в Доспат
Кандидат-депутатите от ГЕРБ-СДС в Доспат Източник: ПП ГЕРБ

Доспат се утвърди като знаково място за ГЕРБ. Дойдохме в пълен състав – осемте кандидат-депутати да ви благодарим за подкрепата, която винаги сме получавали от вас и да поискаме отново доверието ви, заяви водачът в листата на ГЕРБ-СДС д-р Даниела Дариткова пред жители на общината. Тя подчерта, че в годините, в които е управлявала ГЕРБ, в Доспат са реализирани много проекти. 
"Само с постановления на Министерския съвет в Доспат са инвестирани 16,5 млн. лева за различни инфраструктурни обекти. Тук се строи усилено нов център на града, който значително ще подобри облика на Доспат - на стойност 4,5 млн. лв. Зад нас е залата, виждаме училището, улици, пътища. Всичко това се е случвало, защото сме работили в един екип, един добре стикован отбор от професионалисти, заедно с кмета, с народните представители, с централната и регионалната власт. Това е успешният модел да се реализират политиките, които обещаваме. Всичко, което сме поемали като ангажимент, е изпълнено", посочи д-р Дариткова. 


Тя помоли хората да не се поддават пред новоизмислени месии - хора, които идват за малко, обещават много, но не могат нищо да свършат. Дариткова заяви, че ако ГЕРБ-СДС получи доверие за следващ мандат, обещава устойчивост на държавните финанси, увеличение на брутния вътрешен продукт, увеличение на минималната и средната работна заплата, на пенсиите, повече инвестиции в пътища, водоснабдяване, повече санирани сгради и повече привлечени европейски средства. Недялко Славов – втори в листата, съобщи, че поет ангажимент, който е част от регионалната програма на ГЕРБ-СДС, е пълна реконструкция на пътя Девин-Доспат. "Аз не крия, че имаме надежди на тези избори Доспат да бъде общината, която ще даде най-високите резултати за ГЕРБ", посочи Славов и допълни, че в управлението си ГЕРБ доказа ангажираност към проблемите на всяко населено място, на всяка община, с индивидуален подход към всеки, който е имал нужда от подкрепа.


Владимир Солаков – четвърти в листата и представител на община Девин, призова жителите на Доспат да гласуват за най-силната листа в тези избори. "Не се доверявайте на приказки, а вижте кой върши реалната работа! Има едни наши опоненти, които говорят, че всички пари, които са идвали в региона, са от г-н Цветанов. Това е абсолютна лъжа. Аз съм бил 4 години заместник-кмет и знам много добре - един кмет, когато иска пари, писмото винаги е с адресат Бойко Борисов. Средствата  в общината пристигат с подписа му. Всеки, който ви говори друго, ви манипулира. Не се поддавайте на внушения във времена на пандемия! Подкрепете хората, които са доказали, че в действителност разрешават проблемите ви", призова Солаков. Той е категоричен, че всеки глас за листата на ГЕРБ-СДС в неделя е не само глас за народните представители, а глас в подкрепа на кмета, глас за себе си. 

 

Още от "Смолян"

Дариткова в Смилян: През последните години тук бяха инвестирани около 5 млн. лева

Ключови за нас остават образованието и здравеопазването, където ще продължим да инвестираме с ясното съзнание, че те дават сериозен принос в качеството на живот, каза кандидатът за народен представител Недялко Славов

Прочетете повече прочетете повече

Д-р Даниела Дариткова: След изборите е нужно стабилно управление и правителство, което да заработи още от първия ден

Аз съм горда, че съм водач на такава листа. В годините всички ние много работихме, натрупахме безценен опит. Постигнахме добри резултати както за Златоград, така и за цялата Смолянска област. Разчитам на подкрепата на златоградчани и се надявам отново да имаме възможност да работим за региона. Това заяви водачът в листата на ГЕРБ-СДС д-р Даниела Дариткова пред жители на Златоград.

Прочетете повече прочетете повече

Даниела Дариткова в Гьоврен: В тези трудни времена на България й трябва стабилност, от ГЕРБ можем да я осигурим

"В Гьоврен реализирахме проект за над 1 млн. лева. Асфалтирахме улиците по изключително тежък терен. Цялостният проект на селото е за около 2 млн. лева", посочи Владимир Солаков, който е четвърти в листата

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени