Двама мъже са загинали на различни строителни обекти в област Смолян

В момента екип на Инспекцията по труда извършва проверки от двата случая, които трябва да приключат до месец

Строителство, строеж, благоустройство
Строителство, строеж, благоустройство Източник: Zonanews

 Двама мъже са загинали на различни строителни обекти в област Смолян през последните дни. Това съобщи за "Фокус" инж. Емилия Даракчиева, директор на Инспекцията по труда в Смолян.

 

"Единият от случаите е от 20 юли, който в Смолян 44-годишен мъж е ударен от стрела на кран и е загинал на място. Другият случай е от 19 юли в село Черешево. При него 42-годишен мъж също е починал на строителен обект. По предварителна информация тук става въпрос за нетравматично увреждане, тъй като човекът е имал здравословен проблем. Все още обаче се очакват резултатите от аутопсиите", допълни инж. Даракчиева.

 

В момента екип на Инспекцията по труда извършва проверки от двата случая, които трябва да приключат до месец, каза още инж. Даракчиева.


Източник: Агенция Фокус

Още от "Смолян"

Интензивен е трафикът на гранични пунктове с Румъния, Гърция, Сърбия и Турция

Поради основен ремонт на българския участък на Дунав мост при Русе е въведена временна организация на движение, като трафикът се осъществява в една лента с пропускателен режим и се регулира със светофарна уредба

Прочетете повече прочетете повече

Кирил Петков: Независимо какво ще предложи Борисов, ние ще бъдем ясна опозиция

Според Николай Денков, член на Изпълнителния съвет на "Продължаваме промяната", важно е демокрацията в България да продължи да работи още по-добре и ПП ще бъде гарант за това

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени