ГЕРБ-СДС в Смолян стартира предизборната си кампания

"Тръгваме в предизборната кампания с намерение за победа, с увереност в това, което сме научили в годините, с увереност в собствените сили и възможности“, заяви водачът на листата д-р Даниела Дариткова

ГЕРБ-Смолян откри предизборната кампания
ГЕРБ-Смолян откри предизборната кампания Източник: ПП ГЕРБ

С молебен, в който се включиха кандидатите за народни представители, беше открита предизборната кампания на коалиция ГЕРБ-СДС в Смолян. Благословия за успешен ход на кампанията и здраве на българския народ отправи от олтара на храм "Св. Висарион Смоленски", Смоленски епископ Висарион. "Тръгваме в предизборната кампания с намерение за победа, с увереност в това, което сме научили в годините, с увереност в собствените сили и възможности. Аз лично се помолих за здраве и за справяне с пандемията“, заяви водачът на листата д-р Даниела Дариткова.

 

ГЕРБ-Смолян откри предизборната кампания (2)
ГЕРБ-Смолян откри предизборната кампания 

"Разчитаме на избирателите, които да припознаят нас като носители на тяхното доверие и като гарант за изпълнение на програмата, която сме предложили. Тръгваме с отговорност и надежда да получим подкрепа от жителите на Смолянска област, за да реализираме, както досега, всички поети ангажименти", заяви още тя.

 

По думите на д-р Дариткова,  листата на ГЕРБ-СДС в Смолян е силният отбор, който ще отговори на очакванията за развитие в различни сфери и аспекти на обществения и политическия живот, за да се реализират успешни политики в интерес на България и гражданите. На църковното богослужение присъстваха областният координатор на ГЕРБ и кмет на Смолян Николай Мелемов, неговият заместник Марин Захариев, общински съветници и симпатизанти на партията.

ГЕРБ-Смолян откри предизборната кампания



Още от "Смолян"

Последни новини

Най-четени