Община Смолян удължава кампанията за пролетно почистване до 23 април

Това е част от нашата гражданска отговорност, добавя Мелемов

Община Смолян
Община Смолян Източник: Zonanews

"Благодаря на всички, които до момента се включиха в традиционната кампания за пролетно почистване, която започна на 5 април т.г. Хората проявиха инициативност и показаха, че от нас зависи дали ще живеем и работим в една по–чиста и по – приветлива среда. Пролетта е сезон, в който природата се събужда за ново начало", посочи кметът Николай Мелемов, цитиран от общинския пресцентър.

 

"Да почистим дворовете си, междублоковите пространства, тревните площи, тротоари, стълбища, паркинги – всички места, които са свързани с нашия живот. Нека да посрещнем с чистота и в хармония един от най-хубавите и светли християнски празници-Великден. Моят апел е, всеки от нас да осъзнае своята гражданска отговорност. Защото със споделени усилия и участието на всеки от нас, можем да направим Смолян и населените места по–чисти, по–уютни и приветливи", призова той.


"Поради неблагоприятните метеорологични условия пролетната кампания се удължава до 23 април т.г. Събраните битови отпадъци да се поставят в кофите за смет, а всички останали до тях. Автомобилите на фирмата, която се грижи за чистотата на Смолян, ще ги извозят своевременно. Да се включим в кампанията за пролетното почистване на община Смолян. Това е наша споделена отговорност!", е апелът на кметът Мелемов.

Още от "Смолян"

Дариткова в Смилян: През последните години тук бяха инвестирани около 5 млн. лева

Ключови за нас остават образованието и здравеопазването, където ще продължим да инвестираме с ясното съзнание, че те дават сериозен принос в качеството на живот, каза кандидатът за народен представител Недялко Славов

Прочетете повече прочетете повече

Д-р Даниела Дариткова: След изборите е нужно стабилно управление и правителство, което да заработи още от първия ден

Аз съм горда, че съм водач на такава листа. В годините всички ние много работихме, натрупахме безценен опит. Постигнахме добри резултати както за Златоград, така и за цялата Смолянска област. Разчитам на подкрепата на златоградчани и се надявам отново да имаме възможност да работим за региона. Това заяви водачът в листата на ГЕРБ-СДС д-р Даниела Дариткова пред жители на Златоград.

Прочетете повече прочетете повече

Даниела Дариткова в Гьоврен: В тези трудни времена на България й трябва стабилност, от ГЕРБ можем да я осигурим

"В Гьоврен реализирахме проект за над 1 млн. лева. Асфалтирахме улиците по изключително тежък терен. Цялостният проект на селото е за около 2 млн. лева", посочи Владимир Солаков, който е четвърти в листата

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени