Александър Дунчев с разобличение: В ПП има задкулисие, ще продължим промяната, но може да е и без "Промяната"

Писах на Петков - не ми отговори

Александър Дунчев, ПП
Александър Дунчев, ПП Източник: Zonanews

"Има задкулисие в ПП. Екипът, който се е борил с мафията в София област, очаква водач да е от ПП, а не от ДБ", заяви пред bTV Александър Дунчев – бивш депутат от "Продължаваме промяната". Според него решението е взето безпринципно.

 

"Наложен е водач извън областта, който не се знаеше кой е. Спряга се Атанасов, Цонева или Божанов за водач. От тях уважавам само Божанов. Не е вярно това, което каза Кирил Петков - екипът на ПП в София-област не се е отказал. Писах му, но той не ми отговори. Очакваме да ревизират решението си", добави Дунчев.

 

"Започнах да губя доверие от Кирил /Петков, бел. ред./ и му го казах вчера". За разлика от много хора в ДБ и ПП, аз съм си заложил главата да водя тази битка срещу мафията в последните 15 години. Не се отказвам от водаческото място в СО, категоричен бе той.

 

Христо Даскалов пое битката с ГКПП "Капитан Андреево", но беше избутан от "Промяната". Трябва да се направи компромис, са мотивите на Кирил Петков, допълни Дунчев.

 

"Компромисът с БСП доведе, че хората се отдръпнаха от ПП. Трябва да спрем да правим безпринципни компромиси. Трябва да започнем да правим принципни. Искам да си ревизират решението. Предлагаха ми пост в София. Водещо място в друга област ми предлагаха, тестваха ме дали ще клъвна, но аз не съм за постове, а за каузата за промяната в София област", изтъкна Александър Дунчев.

 

"Тези, които налагат тези решения явно имат друга кауза. Имаме в ПП хора, които си гонят други каузи. Един си тръгна, друг скоро ще си тръгне", каза бившият депутат от ПП.

 

Ще продължим промяната, но може да е и без "Промяната". Добави, че щял да разкаже нещо, което ще обърне мача, ако ПП не си ревизират решението, добави Александър Дунчев.

Още от "София-област"

Последни новини

Най-четени