Бойко Борисов в Костенец: ПП се борят само за постове, като едно дебело дете, което преяжда са - тъпчат, тъпчат! (ВИДЕО)

Сега се опитват да кажат, че МВР било на ГЕРБ. Ако беше наше, министър щеше да е Младен Маринов, заяви лидерът на ГЕРБ

Бойко Борисов
Бойко Борисов Източник: Zonanews

ПП се борят само за постове и да пътуват в чужбина. Сякаш благоденствието на народа се прави в чужбина. Големият майсторлък е да докараш Макрон със съпругата си в България. Да направиш срещи с Израел, Гърция, Румъния, Турция с ЕС. Тук се прави политиката. Готови са дадат министерства, искат само външно, имат и финансов министър, който е абсолютен господар на правителството.

 

Интересуват се как да овладеят цялата власт, те са като едно дебело дете преяждащо - тъпчат, тъпчат, нахраниха си, хранят се и в момента. Това заяви Бойко Борисов в остър коментар срещу "Промяната" на среща с актива на ГЕРБ в балнеохотел "Констанция" в Костенец.

 

Тези два дни са тъжни за мен, можеше да стане преди две години, вече минали Кресна. Това е резултатът от застоя, заяви той по повод откриването на тунел "Железница" на АМ "Струма". 

 

На 6 март не може да има ротация, тогава е конгреса на ЕНП в Букурещ, ние с Мария, с евродепутатите ще сме там, така че чисто технически няма как да стане. "Ще подкрепим Урсула фон дер Лайен за втори мандат начело на Европейската комисия", подчерта той.

 

"Ние направихме огромен компромис за България. Хората видяха, че тези момчета и момичета - имам предвид тези, които ги ръководят, се интересуват как да овладеят цялата власт. Знаят, че са малки. Но са като едно преяло дете, което се тъпче и тъпче. Но ние не можем да участваме в това до безкрай. Сега се опитват да кажат, че МВР било на ГЕРБ. Ако беше наше, министър щеше да е Младен Маринов. Назначен от Бойко Рашков, става изведнъж мой", разгневи се Борисов.

 

"Трябва да си вървим по нашия път - да помагаме на Украйна, да следим евроатлантическото. Ако мислят, че така тихомълком ще вървят с назначенията, до 6 - 7 март, горският ще дойде и ще изгони всички.

 

"Да е ясно, че сме възмутени като партия, че го накараха Навални да стои в килия. Той си дойде в Русия като истински мъж. Постъпиха с него както с нас. Арестуваха ни мен, Горанов и Севда. Изключително съм възмутен и затова пръв реагирах на това насилие", каза лидерът на ГЕРБ.

Още от "София-област"

Последни новини

Най-четени