Бойко Борисов: Рашков е лъжливото овчарче - първо лъга, че сме подслушвали, после, че сме яли хора (ВИДЕО)

БСП е световният шампион по фалирането на банки и е откраднала толкова пари на хората

Бойко Борисов в Костенец
Бойко Борисов в Костенец
На Рашков не му обръщайте внимание. Понеже виждам тук децата - те сигурно са чели приказката за лъжливото овчарче. То си лъже от първия ден. Първо лъга, че сме подслушвали, после лъга, че сме яли хора, а пък те - живи. Сега лъже, че сме купували гласове. За какво ли не! Той всеки ден лъже. Но той не е виновен - той си е червен, комунист. по-скоро кой се крие зад него. Спомняте ли си кой му сложи началника на кабинета и как му го махнаха? Спомняте ли си? Той върши мръсната работа на другите политически партии и най-вече на Радев. Това каза на среща в Костенец лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. 
 
Ние сме непрекъснато сред хората - в Костенец колко се направи, продължи Борисов. "Слави за 2 кампании се видя с 50 студенти в Пловдив, те не могат да се мерят с нас. Сега спряха обхода на Пазарджик, Хемус спряха, скоростната жълталиния спряха, парите на докторите спряха, спряха и ваксинацията. Доведоха най-добрите експерти по демокрация, от най-демократичните страни - от Коста Рика, от Венецуела, хората на Мадуро да внесат демокрация у нас. Ще видим какво ще изкарат с тези машини. Но ние пак ще сме първи. Имаме готовност, когато омажат всичко, така както след тройната коалиция, след Орешарски. След Орешарски заварихме дълг 6,7 млрд.лв. дълг, припомни лидерът на ГЕРБ.
 
БСП е световният шампион по фалирането на банки и е откраднала толкова пари на хората. На 11, ако сме първи ще имаме моралното право да говорим, смятам, че здравият разум ще надделее, добави Борисов. "Една баба, ето я там, баба Тиша, каза, че такава пенсия откакто е жива, не е виждала. Мога да обещая, че 50 лева върху пенсиите отгоре ще има, ако сме на власт. Мога да обещая и двойно увеличение на заплатите на медицинските работници и на учителите. Сега дойдоха учители и ни благодариха за повишението на заплатите. Ние като дойдем на власт искат увеличение, а сега никой нищо не иска", коментира Бойко Борисов
 
"Ние не спряхме парите нито на докторите, нито на медицинските работници, а купихме най-скъпите лекарства и най-добрите в света ваксини, а вие идете и се ваксинирайте, защото идва септември, идва вълна на Делта варианта, каза експремиерът. Точно когато ще сте нужни на държавата, пак ще сте болни и ще има натиск на болниците. Другия месец ще изхвърлят ваксини за половин милиард, защото ще им изтече годността. Ако не вярвате на нас, на нашите лекари, вижте н САЩ, в Германия, вижте цяла Европа - всички правят това, ваксиниране, не се плашете от лъжливите овчарчета, а идете и си гласувайте, настоя лидерът на ГЕРБ.


Още от "София-област"

Последни новини

Най-четени