ГЕРБ-София област представи в Копривщица кандидатите си за народни представители

Николина Ангелкова подчерта, че благодарение на правителството на Бойко Борисов националният събор, който се провежда в Копривщица, е включен в нематериалното наследство на ЮНЕСКО

ГЕРБ-София област представи в Копривщица  кандидатите си за народни представители
ГЕРБ-София област представи в Копривщица кандидатите си за народни представители Източник: ПП ГЕРБ

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС  Младен Маринов и кандидатите за народни представители разговаряха с жителите на Копривщица. "Винаги, когато съм идвал в Копривщица съм чувствал силата на това място. Радвам се, че именно оттук започнахме предизборната кампания на коалиция ГЕРБ-СДС в Средногорието.  С фокус към развитието на туризма е и увеличаването на полицейското присъствие, за да се гарантира сигурността на нашите и чуждестранни туристи, които посещават Копривщица", заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС София област Младен Маринов.

 

Областният координатор  на ГЕРБ за София област и кандидат за народен представител Николина Ангелкова бе категорична, че  Копривщица е гордост за всеки българин. "Плановете ни са за привличане на преки чуждестранни инвестиции в общината, развитие на туризма и земеделието. Заедно с водача на листата на ГЕРБ- СДС София област Младен Маринов и кандидатите за народни представители подкрепяме реализацията на един важните проекти и това е водният цикъл в общината", заяви Ангелкова. Тя подчерта, че благодарение на правителството на Бойко Борисов националният събор, който се провежда в Копривщица, е включен в нематериалното наследство на ЮНЕСКО.

 

ГЕРБ-София област представи в Копривщица  кандидатите си за народни представители (2)

Кметът на Челопеч Алекси Кесяков подчерта, че  за него  най-важна е екипната работа, защото само с екипни действия се постигат резултати за хората. "Целта ни е да имаме подкрепата на хората, за да можем със силата  и доверието, които ни дават, да свършим работата си за тях. Разликата между нас и другите партии е, че ние имаме конкретни цели, които трябва да изпълним при един следващ мандат", заяви той.

Още от "София-област"

Последни новини

Най-четени