Мащабна операция срещу търговията с вот в Софийска област

Има задържани

Полиция
Полиция Източник: Zonanews

Провежда се мащабна специализирана полицейска операция на територията на Софийска област срещу купуването на гласове, съобщават от МВР.

 

"Основен акцент в тази операция е недопускане на нарушения, свързани с изборния процес. Обърнали сме внимание на територията на общините Костенец и Долна баня. Имаме представители на НАП, БАБХ и Регионалната инспекция по горите. Включени са служители на икономическа и криминална полиция. Проверяват се частни адреси, които са набелязани предварително, търговски обекти и игрални зали", поясни началникът на отдел "Охранителна полиция" при ОДМВР-София комисар Петър Соколов по време на брифинг.

 

Той съобщи, че на  от старта на акцията са задържани шест души, като трима са криминално проявени, а двама са били без лични документи в себе си и са отведени за установяване на самоличност.

 

"Четирима души са профилактирани, защото представляват особен интерес за полицията, но не са свързани с престъпления против изборните права на гражданите", уточни комисар Соколов.

Още от "София-област"

Калин Стоянов за Демерджиев: Бездомното и неваксинирано кученце на Радев отново е философствал в ефир

Да не забравяме, че в резултат на некадърното управление на Демерджиев, живота си загубиха шестима достойни служители на МВР в повърхностната му битка с нелегалната миграция

Прочетете повече прочетете повече

Калин Стоянов към "Гном": Помните ли кой "подмушна" Живко Коцев за главсек на МВР? Точно Вие!

След като обаче цялото общество видя пуделите с пачки, отново Вие, Атанасов, се направихте на разсеян. Този път, обаче, "ченгеджийските“ Ви номера от миналото не минаха, коментира още бившият силов министър

Прочетете повече прочетете повече

Водещи новини

Последни новини

Най-четени