Младен Маринов и Николина Ангелкова представиха в Годеч листата на ГЕРБ-СДС за София-област

"И тук, както навсякъде другаде в София-област, хората искат малко, но истински неща – добри пътища, вода и чист въздух, екологично чисти производства, в които да можете да работите, детски градини и училища за Вашите деца, сигурност", обобщи Младен Маринов

Младен Маринов в Годеч
Младен Маринов в Годеч Източник: ПП ГЕРБ

"Сега, когато коронакризата пълни болниците, възрастните са изключително затруднени, а вече и много млади хора боледуват тежко от заразата с COVID-19, за нас като държава става все по-важно да имаме лидер като премиера Бойко Борисов, чийто глас звучи авторитетно в Европа и света. Последният пример е срещата му вчера във Виена с австрийския канцлер Себастиан Курц и ръководителите на Чехия, Словения, Латвия и Хърватия, след която всички се надяваме, че в Европейския съюз ще се върви към пропорционално и по-справедливо разпределение на ваксините", обяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС за София-област Младен Маринов в Годеч. Заедно с втората в листата и областен координатор на ПП ГЕРБ Николина Ангелкова двамата представиха кандидадите на коалицията в местната спортна зала при строго спазване на противоепидемичните мерки за дистанция, дезинфекция и носенето на предпазни маски.  

 

"Не искам да си представя какво щеше да се случи, ако коронакризата ни беше връхлетяла през 2014 г., когато хазната беше празна. Сега е добре, че тя е пълна и разполагаме с буфери в бюджета благодарение на борбата на право-охранителните органи с контрабандата, добрата работа на данъчните и митническите служби и работещите големи инфраструктурни проекти, финансирани с европейски средства", каза още Маринов.

 

Среща на кандидатите за народни представители в Годеч
Среща на кандидатите за народни представители в Годеч

По думите му в  Годеч, както и в общините от  София област е направено  много благодарение на синхрона между правителството на Бойко Борисов и местната власт. "И тук, както навсякъде другаде в София-област, хората искат малко, но истински неща – добри пътища, вода и чист въздух, екологично чисти производства, в които да можете да работите, детски градини и училища за Вашите деца, сигурност", обобщи Младен Маринов.

 

"Да надградим направеното до момента в Годеч и областта, което никак не е малко – пътища, водопровод, саниране", призова пък областният координатор за София-област Николина Ангелкова и допълни: "Всичко това е реализирано най-вече с вашата подкрепа, тъй като Вие сте трудолюбиви и мъдри хора".

 

"За да се случват проектите и подобряването на условията на живот, е необходима много работа – нещо, което ПП ГЕРБ е доказала най-добре в годините", категорична беше Ангелкова. Тя увери хората от общината , че ако партията състави правителство след изборите, ще продължи с инвестициите в пътища и водопроводи в София-област. Като бивш министър на туризма тя подчерта, че манастирите на територията на общината са благоприятна предпоставка и за развитието на туристическия бизнес в Годеч. "А това, което можем да Ви уверим, е че ще работим, за да реализираме  програмата си", заключи Николина Ангелкова.

 

Кандидатът за народен представител от Годеч и местен предприемач Богомил Богомилов сподели със съгражданите си, че до управлението на ПП ГЕРБ градът и регионът са пребивавали буквално „в първобитнообщинния строй“ – без вода и пътища и без сигурност, защото местната полиция е била без кадри и материално-технически ресурси. "Сега всеки може да се убеди в това, което е направено от управлението на ГЕРБ – имаме улици, водопровод, детска градина, училища и сигурност. Цените на имотите растат и най-важното – хора от най-различни краища на България искат и идват да живеят в Годеч, а всичко това стана възможно заради подкрепата на държавата и на правителството на Бойко Борисов", обясни предприемачът Богомилов.

 

Пред жителите на общината Младен Маринов увери още веднъж, че ако кандидатите на коалицията ГЕРБ-СДС бъдат избрани за народни представители, то те ще защитават интересите на хората от Годеч. „За да бъде Вашата община сигурно и спокойно място за живот, заедно ще победим“, категоричен бе водачът на листата за София-област.

Още от "София-област"

Последни новини

Най-четени